Logo

Handvest voor kwaliteit en respect

Kermis-feest.be kan eigenaars van kermisattracties aanbevelen die een hoog niveau service aanbieden. Hiervoor werd een handvest voor kwaliteit en respect opgesteld. Door zich in te schrijven op Kermis-feest.be, engageert iedere eigenaar van een kermisattractie zich om alles in het werk te stellen om de klant, de partners, de uitbatingregels, ... op te volgen.

1. Een service naar de Klant toe

Onze eigenaars van kermisattracties hebben als doel iedere klant tevreden te zijn middels een respectvolle handelswijze: beleefd en vriendelijk personeel, respect van de openings- en sluitingsuren, nette en goed onderhouden kermisattracties, producten van goede kwaliteit, ...

Onze foorkramers helpen alle mensen met een lichamelijke beperking om de attractie te betreden, eventueel via een speciaal daartoe uitgeruste toegang.

2. Een juiste en transparante prijs

Onze eigenaars van kermisattracties verbinden zich ertoe duidelijk de prijs van hun diensten kenbaar te maken, en promotionele acties te respecteren. Tijdens dagen aan een verminderd tarief, moet er ook een echt prijsverschil zijn in het voordeel van de klant (bv. verminderde prijs, geschenken, ...). Ook worden de promotie- of kortingsbonnen altijd aanvaard door het kermispersoneel, behalve wanneer er uitzonderingen op vermeld staan.

3. Hygiënische en veiligheidsnormen

Onze eigenaars van kermisattracties zetten alles aan het werk om een onberispelijke hygiëne te garanderen, evenals een betrouwbaarheid van de technische installaties. Dit door de normen van het federaal agentschap inzake de veiligheid van de voedselketen te respecteren (FAVV) en door een technische controle te laten uitvoeren door beroepsmensen van de veiligheid van de mechanische kermisattractie. Ieder jaar moeten de eigenaars van kermisattracties een gas en/of elektriciteitscontrole laten uitvoeren door een organisme zoals AIB-Vinçotte

4. Wettelijke verplichtingen

Onze eigenaars van kermisattracties zijn zelfstandige BTW-plichtigen. Dat betekent dat zij RSZ betalen, BTW en directe belastingen overeenkomstig de administratie. Zij zijn in orde wat de verplichte verzekeringen betreft (bv. BA, brand, ...). 


 Dit handvest respecteren ?

Indien u van mening bent dat een lid dit handvest niet respecteert, gelieve ons dan te willen contacteren via onze contactpagina. Wij voeren dan een interne enquête uit teneinde de situatie in te schatten. Indien noodzakelijk nemen wij de noodzakelijke maatregelen.


Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Cookies en privacy

© Copyright 2021 - Kermisfeest - Wettelijke bepalingen - Inleiding en contact

Gebruiksvoorwaarden van de website en bescherming van de persoonlijke gegevens

All rights reserved | Communication - Ontwerper van de website : E-net Business