Logo

Lijst kermisattracties Behendigheidsspelen Basketball Games

Basketball Games

Basketball Games

Basketball Games

Nieuwe uitbaters – Wil jij ook jouw behendigheid testen in een te toffe sfeer? Romane & Jeffrey, 2 perfect tweetalige jongeren, heten je welkom bij Basketball Games. Het is een basketbalspel waarbij het doel is om maximaal te scoren. Pret en plezier gegarandeerd voor jong en oud. Bij Basketball Games is iedere partij winnend en is er ruime keuze aan geschenken: knuffels, sportartikelen (basketballen, t-shirts, ...), de nieuwste huishoudtoestellen en hightech producten.
Download snel de kortingsbon.

 

Er is geen tournee gepland

Behendigheidsspel Basketball Games

De perfecte tweetalige Romane en Jeffrey baten nu al drie seizoenen lang de kermisattractie Basketball Games uit, een behendigheidsspel dat al overal naartoe is gereisd met zijn twee voormalige eigenaren die nu met pensioen zijn. Kom ook eens proberen en bewijs je handigheid door zo snel mogelijk te scoren! Dat kan op veel kermissen in België!

Het principe is simpel: je hebt een timer, een basketbal en één doel: punten scoren! Wie nauwkeurig is en snel, wint veel cadeaus.

Scoor, en ga naar huis met een beloning!

Wij wensen je een moment van plezier, pret en belonen je nog ook, je wint bij iedere partij Basketball Games. En de beloningen zijn talrijk: knuffels, basketballen, voetballen, sjaals, T-shirts, huishoudelijke apparaten, hightechproducten en nog veel meer!

Basketball Games is ieder jaar terug te vinden op dezelfde kermissen!

Heb je nog niet genoeg  van je favoriete behendigheidsspel? Wees gerust: Basketball Games staat overal in België: in Aalst, Kortrijk, Brugge, Brussel, Hasselt, Luik, Luxemburg, Antwerpen, zelfs in Carnières. En elk jaar begint de tournee opnieuw ... Met een verwelkoming van Romane en Jeffrey ben je zeker van een tof moment! Mis de kans niet en download onze verschillende kortingsbonnen en tickets die hier beschikbaar zijn!

Visitekaartje

Naam van de attractie
Basketball Games
Type
Eigenaar
Jeffrey Leempoels Romane Hotye


Kortingsbon te printen

Jeffrey Leempoels Romane Hotye

Eigenaar van Basketball Games (Behendigheidsspelen)


Contacteer de eigenaar

Gelieve uw vraag duidelijk te stellen zodat de foorkramer u zo goed mogelijk kan antwoorden

Zoeken


Zoek een evenement of attractie


Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Cookies en privacy

© Copyright 2021 - Kermisfeest - Wettelijke bepalingen - Inleiding en contact

Gebruiksvoorwaarden van de website en bescherming van de persoonlijke gegevens

All rights reserved | Communication - Ontwerper van de website : E-net Business