Logo

Lijst kermisattracties Behendigheidsspelen Lunaparken en kansspelen Coney Island

Coney Island

Coney Island

Coney Island

Ontdek snel Coney Island, een gigantisch groot lunapark, waar je je helemaal kunt uitleven met muntenschuivers, grijpmachines, ticketspelen, bulldozers en allemaal videospelen ! Wil je jezelf eens verwennen ? Bij Coney Island zijn er constant nieuwe geschenken volgens de allerlaatste mode: toffe computerspelen (PlayStation, Nintendo Switch), smartphones (iPhone, Samsung Galaxy, …), knuffels (Disney, Minions, …)en huishoudtoestellen.

Er is geen tournee gepland

Coney Island, de speelzaal met de traditionele kermissfeer

Een familiale kermisspeelzaal voor alle leeftijden, dat is wat Coney Island je wenst aan te bieden. Georges Besanger en zijn zoon Victor onthalen je er met de glimlach. Dit lunapark doet de traditie van een steeds maar grensverleggende speelzaal verder leven, met tal van toffe spelen zoals arcadespelen, muntenschuivers en graafmachines.

De muntenschuiver oftewel bulldozer

Een muntenschuiver of bulldozer is een bewegende machine met verschillende niveaus waarop allemaal muntjes en bonusplaatjes liggen verspreid. De schuivende beweging van de machine maakt dat de munten worden verdergeschoven vanaf het bovenste niveau naar beneden toe, om uiteindelijk in het opvangbakje te vallen. De muntjes kun je terug spelen, de bonusplaatjes kun je omwisselen voor één van de prachtige geschenken.

Een grijpmachine om knuffels te pakken

Je kinderen of je geliefde zullen je als held onthalen wanneer je één van de prachtige knuffels te pakken krijgt met een grijpmachine, waarvan de je klauwen bedient met knoppen.

De traditionele arcadespelen

De alom bekende traditionele arcadespelen oftewel speelautomaten blijven hoog scoren in lunaparken. Bij Coney Island heb je de keus uit allerlei auto- en motorsimulators, maar ook schiet- en vechtspelen en de allernieuwste virtual reality-spelen, waarbij je zomaar meespeelt in een film.

Een grote keuze aan geschenken bij Coney Island

Waag je kans in deze superleuke speelzaal, en vertrek met één van de talrijke cadeaus ! Je kunt geschenken winnen als grappige kleine sleutelhangers, maar ook fietsen of allerlei 

Visitekaartje

Naam van de attractie
Coney Island
Type
Eigenaar
Victor Besanger


Kortingsbon te printen

Victor Besanger

Eigenaar van Coney Island (Lunaparken en kansspelen)


Contacteer de eigenaar

Gelieve uw vraag duidelijk te stellen zodat de foorkramer u zo goed mogelijk kan antwoorden

Zoeken


Zoek een evenement of attractie


Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Cookies en privacy

© Copyright 2021 - Kermisfeest - Wettelijke bepalingen - Inleiding en contact

Gebruiksvoorwaarden van de website en bescherming van de persoonlijke gegevens

All rights reserved | Communication - Ontwerper van de website : E-net Business