Logo

Lijst kermisattracties Behendigheidsspelen Lunaparken en kansspelen Bingo Baccara

Bingo Baccara

Bingo Baccara

Bingo Baccara

Je vindt bij BINGO BACCARA alle mogelijke en denkbare spelen uit een traditionele bingozaal en lunapark zoals grijpspelen, muntspelen, ticketspelen en alle andere nieuwigheden. BINGO BACCARA is niet alleen het grootste lunapark op onze Belgische kermissen, maar het is ook het meest moderne ! Je kunt er heel originele geschenken winnen, zoals knuffelbeertjes, elektronische gadgets, Smartphones, spelcomputers, elektronische spelen, noem maar op. Plezier gegarandeerd voor alle leeftijden!

Er is geen tournee gepland

De attracties en geschenken bij BINGO 

Bij BINGO BACCARA heerst een heel gezellige en onthalende sfeer en je vindt er dus tal van attracties en steeds maar nieuwe geschenken. Zo staan er tal van nieuwe en moderne muntspelen, grijpspelen, ticketspelen, … De geschenken zijn zeer gevarieerd. Zo vind je zowel gadgets van de allerlaatste tekenfilms, als moderne technologieën. Er is een geschenk voor iedere smaak ! Wil je een nieuwe iPhone winnen ? Of liever een knuffel uit de film de Sneeuwkoningin of een Minion ? Test zo snel mogelijk je geluk uit op één van de machines bij BINGO BACCARA !

• Muntspel (of bulldozer of Arcadespel, probeer zoveel mogelijk muntjes, bonusplaatjes en dergelijke te doen vallen, om zo veel mogelijk geschenken te winnen. Het is een kwestie van jouw muntjes op de juiste plaats te doen vallen in het arcadespel !

• Grijpspel – net als in de film Toy Story moet je het geschenk dat je wilt hebben  proberen te grijpen met een grijparm. Bij BINGO BACCARA heb je een enorme keuze aan toffe moderne  en hippe geschenken.

• Ticketspel, probeer een maximum aan punten te winnen voor het geschenk van jouw dromen !

 

Je vindt BINGO BACCARA op alle Belgische kermissen !

Deze toffe kermisattractie BINGO BACCARA van de familie Adler vind je op alle kermissen in België, van noord tot zuid ! Hoe komt dat? Wel, met de generaties is deze familiebusiness alleen maar groter geworden en daar kun je van meegenieten !  De sfeer bij BINGO BACCARA is dan ook zeer gezellig en familiaal. Je voelt je er goed, en daarnaast zijn er tal van toffe geschenken te winnen! Al zolang kermissen bestaan, kennen muntspelen een groot succes. De familie Adler doet er dan ook alles aan om deze toffe kermistraditie hoog te houden en je vindt bij BINGO steeds de allernieuwste spelen! Deze magische combinatie van traditie en moderniteit maakt van BINGO BACCARA een uitzonderlijk toffe gokattractie op de Belgische kermissen. En dat al tientallen jaren lang. De familie Adler verdient dan ook terecht een ereplaatsje als steeds vernieuwende kermisattractie. Een absolute must !

 

Visitekaartje

Naam van de attractie
Bingo Baccara
Type
Eigenaar
Antony Adler

Kortingsbon te printen

Antony Adler

Eigenaar van Bingo Baccara (Lunaparken en kansspelen)


Contacteer de eigenaar

Gelieve uw vraag duidelijk te stellen zodat de foorkramer u zo goed mogelijk kan antwoorden

Zoeken


Zoek een evenement of attractie


Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Cookies en privacy

© Copyright 2021 - Kermisfeest - Wettelijke bepalingen - Inleiding en contact

Gebruiksvoorwaarden van de website en bescherming van de persoonlijke gegevens

All rights reserved | Communication - Ontwerper van de website : E-net Business