Logo

Lijst kermisattracties

Lijst kermisattracties

Kermis-feest.be is ook een alfabetische lijst met kermisattracties geklasseerd volgens enkele grote categorieën: Kinderattracties, Pure sensaties, Pret en passie, Behendigheidsspelen, Lekkernijen om te smullen, Draaimolens van weleer, ... Ontdek zelf onze selectie van de beste kermisattracties in België.

Een selectie van meer dan 150 van de allerbeste kermisattracties in België

Kermis-feest.be laat een deelnemingshandvest ondertekenen, om de kwaliteit van de attracties op onze website te garanderen.
De foorkramers engageren zich daarmee wat betreft respect naar de klant toe, de normen die van toepassing zijn, de wettelijke verplichtingen en een duidelijke prijs. Hieronder vind je de voorgestelde rubrieken.

De beste kermisattracties van België met garantie dankzij het deelnemingshandvest

We weten dat het belangrijk is voor families om te genieten van bepaalde garanties bij het bezoeken van een kermisattractie, zowel wat veiligheid als wat prijzen betreft. Kermis-feest.be is daarin absoluut trendzetter door een deelnemingshandvest te laten ondertekenen aan iedere kermiseigenaar die op de website staat van kermis-feest.be.

Iedere attractie die op een Belgische kermis staat en terug te vinden is in deze lijst, werd dan ook persoonlijk bezocht door kermis-feest.be. Om in de lijst met attracties te komen, moet de kermiseigenaar dan ook een deelnemingshandvest ondertekenen en respecteren, waarin verplichtingen zijn opgenomen wat betreft de kwaliteit naar het groot publiek toe.

De vier grote punten die de kermiseigenaar moet respecteren

Respect van de klant, de partners, de tarieven en de uitbating, dat zijn de vier grote punten die de eigenaars van kermisattracties moeten respecteren :

  1. Een klantgerichte service : de foorkramers engageren zich de klant tevreden te stellen door een respectvolle handelswijze aan te houden : respect van de openingsuren, een nette en goed onderhouden kermisattractie, …
  2. Een juiste en transparante prijs : onze foorkramers engageren zich om de prijzen en diensten duidelijk aan te geven, en de kortingsdagen en andere promoties te respecteren.
  3. Hygiënische- en veiligheidsnormen : de foorkramers zetten alles aan het werk wat de staat van hun attractie betreft. Zij garanderen dus een onberispelijke hygiëne en een betrouwbaarheid aangaande de technische installaties.
  4. Wettelijke verplichtingen : de foorkramers die op kermis-feest.be zijn ingeschreven zijn BTW-plichtig en in orde wat betreft verzekering.

Geniet van alle voordelen van kermis-feest.be !

Dankzij dit kwaliteitshandvest, kan kermis-feest.be je een kwaliteitsvolle catering en vermaak verzekeren. Je kunt dus heerlijk genieten van een fijne dag op de kermis met familie, vrienden of met je lief; een dag vol verrassingen, heerlijkheden en sensaties, zonder negatieve punten !

Zoeken


Zoek een evenement of attractie


Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Cookies en privacy

© Copyright 2021 - Kermisfeest - Wettelijke bepalingen - Inleiding en contact

Gebruiksvoorwaarden van de website en bescherming van de persoonlijke gegevens

All rights reserved | Communication - Ontwerper van de website : E-net Business