Logo

Lijst kermisattracties Attractions pour enfants Eendjes vangen

Eendjes vangen

Eendjes vangen… Dat is één van die mythische attracties op kermissen, dorpsfeesten en andere feestelijke evenementen. Wie heeft het nog nooit gedaan? Wie heeft nog nooit super geconcentreerd plastic eendjes gevangen ? Het is één van de meest populaire attracties voor de allerkleinsten, maar ook voor de wat grotere kinderen. Het is een kansbehendigheidsspel, waarbij de kleintjes leren punten tellen die onderop de kleurrijke eendjes staan, om daarna een cadeautje te mogen uitkiezen!

De beste kramen met eendjes vangen in België

Kermis-feest.be heeft een lijst voor u samengesteld met de beste foorkramers die eendjes vangen aanbieden. Deze foorkramers engageren zich dan ook wat betreft veiligheidsnormen, klantenservice, een duidelijk tarief en wettelijke bepalingen.

Eenvoudige vermelding van attracties in de categorie Eendjes vangen

Les métiers forains ci-dessous n'ont pas fait l'objet d'une sélection rigoureuse sur base de notre charte d'engagement.
Kermis-feest.be biedt een eenvoudige gratis vermelding aan van de attracties. U bent beursterrein? Inscrivez-vous gratuitement dans la rubrique Eendjes vangen.

Attractie
Eigenaar

Jean-Pierre NOEL

Even inzoomen op het eendjes vangen

Kinderen zijn altijd dol geweest op eendjes vangen. Zij vinden het zonder twijfel één van de hoofdattracties op een kermis ! Het principe van eendjes vangen lijkt dan wel heel eenvoudig, toch is het heel anders wanneer je met de lange hengel een plastic eendje aan de haak wilt slaan.

Een spel dat concentratie en behendigheid vergt !

Je moet dus met een lange houten vishengel geduldig proberen de eendjes te vangen, die voorbij zwemmen in een watercircuit. Heel vaak moeten de allerkleinsten de hulp inroepen van papa of mama, want de hengel is vaak groter dan zijzelf en dat maakt het niet gemakkelijk.

De groteren lukt het natuurlijk al veel beter, om geconcentreerd en behendig de vishengel te gebruiken en de eendjes aan de haak te slaan. In sommige gevallen zijn de eendjes en de hengel voorzien van magneten, waardoor het vissen van de plastic diertjes natuurlijk veel gemakkelijker wordt.

Eendjes vangen, aangepast aan de allerkleinsten

Voor de allerkleinsten is het eendjes vangen vaak aangepast aan hun leeftijd. Sommige hengels werden speciaal voor hen aangepast, om het vissen te vergemakkelijken. Zo is het haakje direct vastgemaakt aan de hengel, waardoor deze niet van links naar rechts bengelt, of is de hengel veel korter waardoor de kleuter gemakkelijker zijn plastic eendjes kan vangen.

Vang zoveel mogelijk eendjes om een zo hoog mogelijk puntenaantal te verzamelen

Ieder eendje heeft onderaan zijn lichaam een getal of een kleurtje dat overeenkomt met een cijfer. Het doel is zoveel mogelijk plastic eendjes te vangen, om een zo hoog mogelijk aantal punten te verzamelen.

In ruil voor die punten, kan uw kind dan een leuke verrassing uitzoeken ! Hij zal fier en blij wegstappen, na het vangen van de beroemde plastic eendjes !

Bevoorrechte sponsoren


Friture Max

Zoeken


Zoek een evenement of attractie


Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Cookies en privacy

© Copyright 2021 - Kermisfeest - Wettelijke bepalingen - Inleiding en contact

Gebruiksvoorwaarden van de website en bescherming van de persoonlijke gegevens

All rights reserved | Communication - Ontwerper van de website : E-net Business