Logo

Lijst kermisattracties Lekkernijen om van te smullen

Lekkernijen om van te smullen

Een kermis zonder suikerspin of suikerappel ? Onmogelijk ! Wat zou onder kermis zijn zonder de heerlijke zoete lekkernijen zoals wafels, pannenkoeken, suikerspinnen of de traditionele ‘pomme d’amour’? Iedereen houdt van de kermis voor de zoetigheden, die ons terugbrengen naar onze kindertijd. Daarnaast is de kermis ook de halte met  de standen met friet en hamburgers, om de hele familie te laten likkebaarden !

En dat komt goed uit ! Onze Belgische foorkramers zijn zeer bedreven in het maken van nieuwe heerlijke zoete en hartige hapjes. Ieder jaar ontdekken we nieuwe heerlijkheden, en vinden we de oude zoetigheden weer terug !

De lekkerste gastronomische smulhapjes op de Belgische kermis

Heeft u een beetje trek of echt honger, smul van de aller-lekkerste hapjes. En wees gerust, er is genoeg voor iedereen ! De kinderen vliegen op de kramen met kermiszoetigheden, smoutebollen en wafels. De groteren doen zichzelf tegoed aan een heerlijke puntzak met Belgische frieten of een lekkere hotdog.

Een selectie van de beste kramen met lekkernijen in België

Alle voedingskramen die je terugvindt op kermis-feest.be engageren zich het deelnemingshandvest te respecteren. Daardoor garanderen de foorkramers een onberispelijke hygiëne in hun kraam en ze respecteren de normen opgelegd door het F.A.V.V. (Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen). Ook laten ze jaarlijks een gas en/of elektriciteitscontrole uitvoeren door een competent organisme.

Op deze manier kun je veilig genieten van de talrijke en originele heerlijkheden die de kermis biedt.

Zoeken


Zoek een evenement of attractie


Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Cookies en privacy

© Copyright 2021 - Kermisfeest - Wettelijke bepalingen - Inleiding en contact

Gebruiksvoorwaarden van de website en bescherming van de persoonlijke gegevens

All rights reserved | Communication - Ontwerper van de website : E-net Business