Logo

Agenda met kermissen Novemberfoor 2017 (De kermis in Lier)

Novemberfoor 2017 (De kermis in Lier)

Novemberfoor

De kermis in Lier gaat door van donderdag 02 november 2017 tot zondag 19 november 2017. U kunt 3 kortingsbonnen uitprinten.

Novemberfoor In het kort...

Tijdens de beroemde Novemberfoor vinden we meer dan 50 kermisattracties terug op de Grote Markt van Lier. Daartussen tal van attracties voor de kleinsten (houten paardenmolen) maar ook sterke sensaties en tal van lekkernijen (smoutebollen, zoetigheden en hartigheden, ...) Print hier uw kortingsbonenn uit voor de Novemberfoor in Lier.

Kortingsbon novemberfoor 2017

Geniet van 3 kortingsbonnen voor Novemberfoor. Ter herinnering, deze bonnen zijn niet geldig op dagen met een verlaagd tarief en niet cumuleerbaar. Klik hier om de kortingsbonnen te printen voor dit evenement. Novemberfoor is toegankelijk vanaf 02-11-2017 tot 19-11-2017

Uw tofste kermisattracties novemberfoor 2017

De kermis in Lier groepeert een serie kermisattracties. De leden hieronder respecteren het kwaliteitshandvest kermis-feest.be die te consulteren zijn op deze website. Het zijn aanbevolen kermisattracties

Praktische informatie novemberfoor 2017

Deze bladwijzer herneemt de samenstelling van Novemberfoor per type kermisattractie (bv. Grote Sensaties, frietkramen, andere draaimolens, ...). Indien wij over de informatie beschikken, tonen wij een gedetailleerde kaart, de openingsuren en andere nuttige informatie.

Samenstelling van Novemberfoor

Dit is de lijst met de aanwezige kermisattracties per specialiteit.

Pure sensaties
Lunaparken en kansspelen
Schietkramen

Kortingsbon

Deze website biedt u 3 kortingsbonnen voor De kermis in Lier

Verstuur een email

Zoeken


Zoek een evenement of attractie


Deze website gebruikt cookies. Voor meer informatie - Klik hier

© Copyright 2017 - Kermisfeest - Wettelijke bepalingen - Inleiding en contact

All rights reserved | Communication - Ontwerper van de website : E-net Business