Logo

Agenda met kermissen Scharnaval 2020 (Het carnaval in Schaarbeek)

Scharnaval 2020 (Het carnaval in Schaarbeek)

Scharnaval

Het carnaval in Schaarbeek gaat door van zaterdag 14 maart 2020 tot zondag 05 april 2020. U kunt 4 kortingsbonnen uitprinten.

Scharnaval In het kort...

Het Dorp van de Ezels - Schaarbeek - viert jaarlijks een traditioneel carnaval dat het nodige succes kent. Het trekt meer dan 20 000 mensen naar Schaarbeek om er de grote folkloristische carnavalstoet te bewonderen. De gelegenheid ook om de nieuwe koningin van Carnaval te ontdekken, die enkele weken voor de stoet verkozen werd. Er zijn ook talrijke kermisattracties aanwezig, met tal van kortingen (zie hieronder).

Kortingsbon scharnaval 2020

Geniet van 4 kortingsbonnen voor Scharnaval. Ter herinnering, deze bonnen zijn niet geldig op dagen met een verlaagd tarief en niet cumuleerbaar. Klik hier om de kortingsbonnen te printen voor dit evenement. Scharnaval is toegankelijk vanaf 14-03-2020 tot 05-04-2020

Uw tofste kermisattracties scharnaval 2020

Het carnaval in Schaarbeek groepeert een serie kermisattracties. De leden hieronder respecteren het kwaliteitshandvest kermis-feest.be die te consulteren zijn op deze website. Het zijn aanbevolen kermisattracties

Programma van scharnaval 2020

Het carnavalsfeest van Schaarbeek is een niet te missen evenement. Deze vindt plaats in het populaire Helmet-wijk. Er komen jaarlijks meer dan 20.000 mensen kijken naar deze traditionele carnavalstoet, waaraaneen heleboel folkloristische groepen uit Schaarbeek aan deelnemen zoals de Zotten van de Koning, de Zwansers, ... Dit zijn enkele momenten die u niet mag missen:

Praktische informatie scharnaval 2020

Deze bladwijzer herneemt de samenstelling van Scharnaval per type kermisattractie (bv. Grote Sensaties, frietkramen, andere draaimolens, ...). Indien wij over de informatie beschikken, tonen wij een gedetailleerde kaart, de openingsuren en andere nuttige informatie.

Samenstelling van Scharnaval

Dit is de lijst met de aanwezige kermisattracties per specialiteit.

Lunaparken en kansspelen
Mini botsauto's en autoscooters
Eendjes vangen

Waar vindt het evenement plaats ?

Kortingsbon

Deze website biedt u 4 kortingsbonnen voor Het carnaval in Schaarbeek

Verstuur een email

Zoeken


Zoek een evenement of attractie


Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Cookies en privacy

© Copyright 2021 - Kermisfeest - Wettelijke bepalingen - Inleiding en contact

Gebruiksvoorwaarden van de website en bescherming van de persoonlijke gegevens

All rights reserved | Communication - Ontwerper van de website : E-net Business