Logo

Agenda met kermissen De kermis in Eine 2020

De kermis in Eine 2020

De kermis in Eine gaat door van zaterdag 19 september 2020 tot maandag 21 september 2020. U kunt 1 kortingsbon uitprinten.

De kermis in Eine In het kort...

In Eine (Oudenaarde) is het de hele maand september zowat feest ! Startschot wordt gegeven op de eerste zondag met een heus mosselfestijn maar verder zijn er in het weekend tal van toffe animaties, muziekoptredens, eetfestijnen, noem maar op ! Een niet te missen evenement ! Natuurlijk hoort ook de kermis daar thuis, met gezellige attracties voor jong en oud. Kom je zeker even vermaken, en waarom niet met een heerlijk pak smoutebollen, frieten of churros ! Vergeet niet de kortingsbonnen uit te printen voor je gaat !

Kortingsbon de kermis in eine 2020

Geniet van 1 kortingsbon voor De kermis in Eine. Ter herinnering, deze bonnen zijn niet geldig op dagen met een verlaagd tarief en niet cumuleerbaar. Klik hier om de kortingsbonnen te printen voor dit evenement. De kermis in Eine is toegankelijk vanaf 19-09-2020 tot 21-09-2020

Kortingsbonnen van onze bevoorrechte sponsoren

Uw tofste kermisattracties de kermis in eine 2020

De kermis in Eine groepeert een serie kermisattracties. De leden hieronder respecteren het kwaliteitshandvest kermis-feest.be die te consulteren zijn op deze website. Het zijn aanbevolen kermisattracties

Praktische informatie de kermis in eine 2020

Deze bladwijzer herneemt de samenstelling van De kermis in Eine per type kermisattractie (bv. Grote Sensaties, frietkramen, andere draaimolens, ...). Indien wij over de informatie beschikken, tonen wij een gedetailleerde kaart, de openingsuren en andere nuttige informatie.

Samenstelling van De kermis in Eine

Dit is de lijst met de aanwezige kermisattracties per specialiteit.

Frietkramen - Smoutebollen

Kortingsbon

Deze website biedt u 1 kortingsbon voor De kermis in Eine

Verstuur een email

Zoeken


Zoek een evenement of attractie


Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Cookies en privacy

© Copyright 2021 - Kermisfeest - Wettelijke bepalingen - Inleiding en contact

Gebruiksvoorwaarden van de website en bescherming van de persoonlijke gegevens

All rights reserved | Communication - Ontwerper van de website : E-net Business