Logo

Agenda met kermissen Opstal feest 2020 (Het feest in Opstal)

Opstal feest 2020 (Het feest in Opstal)

Opstal feest

Het feest in Opstal gaat door van vrijdag 25 september 2020 tot zondag 27 september 2020. U kunt 1 kortingsbon uitprinten.

Opstal feest In het kort...

Wanneer Opstal feest, davert het hele dorp ! Dat is vier volle dagen pret en plezier! Eerst op vrijdag een kroegentocht, op zaterdag een gezellige rommelmarkt, een boekenschuur, allerlei kinderanimaties en heel veel muziek, op zondag een Country Festival en op maandag een groot kaartspel, en de vier dagen lang een gezellige kermis ! Draaimolens, eendjes-vangen, een lunapark, en ondertussen lekker genieten van een groot pak friet of smoutebollen ! Print zeker eerst de kortingsbonnen uit voor je gaat!

Kortingsbon opstal feest 2020

Geniet van 1 kortingsbon voor Opstal feest. Ter herinnering, deze bonnen zijn niet geldig op dagen met een verlaagd tarief en niet cumuleerbaar. Klik hier om de kortingsbonnen te printen voor dit evenement. Opstal feest is toegankelijk vanaf 25-09-2020 tot 27-09-2020

Uw tofste kermisattracties opstal feest 2020

Het feest in Opstal groepeert een serie kermisattracties. De leden hieronder respecteren het kwaliteitshandvest kermis-feest.be die te consulteren zijn op deze website. Het zijn aanbevolen kermisattracties

Praktische informatie opstal feest 2020

Deze bladwijzer herneemt de samenstelling van Opstal feest per type kermisattractie (bv. Grote Sensaties, frietkramen, andere draaimolens, ...). Indien wij over de informatie beschikken, tonen wij een gedetailleerde kaart, de openingsuren en andere nuttige informatie.

Samenstelling van Opstal feest

Dit is de lijst met de aanwezige kermisattracties per specialiteit.

Lunaparken en kansspelen

Kortingsbon

Deze website biedt u 1 kortingsbon voor Het feest in Opstal

Verstuur een email

Zoeken


Zoek een evenement of attractie

Herfst 2020


Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Cookies en privacy

© Copyright 2020 - Kermisfeest - Wettelijke bepalingen - Inleiding en contact

Gebruiksvoorwaarden van de website en bescherming van de persoonlijke gegevens

All rights reserved | Communication - Ontwerper van de website : E-net Business