Logo

Agenda met kermissen Winterkermis 2018 (De kermis in Ronse)

Winterkermis 2018 (De kermis in Ronse)

Winterkermis

De kermis in Ronse gaat door van zaterdag 20 oktober 2018 tot zondag 04 november 2018. U kunt 2 kortingsbonnen uitprinten.

Winterkermis In het kort...

De winterkermis van Ronse is een kermis die u niet mag missen. De foormensen zijn erg gebonden aan Ronse en haar inwoners. Ieder jaar worden  gehandicapte mensen een paar uur lang uitgenodigd om zich gratis te komen vermaken op de draaimolens. Daarnaast zijn er tal van kortingsbonnen beschikbaar om uit te printen. Er wordt ook een grote tombola geörganiseerd tijdens deze Winterkermis van Ronse.

Kortingsbon winterkermis 2018

Geniet van 2 kortingsbonnen voor Winterkermis. Ter herinnering, deze bonnen zijn niet geldig op dagen met een verlaagd tarief en niet cumuleerbaar. Klik hier om de kortingsbonnen te printen voor dit evenement. Winterkermis is toegankelijk vanaf 20-10-2018 tot 04-11-2018

Uw tofste kermisattracties winterkermis 2018

De kermis in Ronse groepeert een serie kermisattracties. De leden hieronder respecteren het kwaliteitshandvest kermis-feest.be die te consulteren zijn op deze website. Het zijn aanbevolen kermisattracties

Praktische informatie winterkermis 2018

Deze bladwijzer herneemt de samenstelling van Winterkermis per type kermisattractie (bv. Grote Sensaties, frietkramen, andere draaimolens, ...). Indien wij over de informatie beschikken, tonen wij een gedetailleerde kaart, de openingsuren en andere nuttige informatie.

Samenstelling van Winterkermis

Dit is de lijst met de aanwezige kermisattracties per specialiteit.

Lunaparken en kansspelen

Kortingsbon

Deze website biedt u 2 kortingsbonnen voor De kermis in Ronse

Verstuur een email

Kermis in de kijker


Zoeken


Zoek een evenement of attractie


Deze website gebruikt cookies. Voor meer informatie - Klik hier

© Copyright 2018 - Kermisfeest - Wettelijke bepalingen - Inleiding en contact

All rights reserved | Communication - Ontwerper van de website : E-net Business