Logo

Agenda met kermissen Winterkermis 2018 (De kerstmarkt in Sint-Niklaas)

Winterkermis 2018 (De kerstmarkt in Sint-Niklaas)

Winterkermis

De kerstmarkt in Sint-Niklaas gaat door van zaterdag 01 december 2018 tot zondag 16 december 2018. U kunt 2 kortingsbonnen uitprinten.

Winterkermis In het kort...

 

Gedurende meer dan twee weken staat in het centrum van Sint Niklaas de winterkermis opgesteld, met tal van toffe attracties voor jong en oud. Op 4 december komt de Sint, en van 9 tot 11 december is er een kerstmarkt met maar liefst 75 sfeervolle kerstchalets waar jetal van toffe ideetjes voor je kerstcadeautjes kunt opdoen en lekkere hapjes en drankjes kunt nuttigen. Daarnaast vind je twee muziekkiosken, een schaatsbaan, … Vergeet niet eerst je kortingsbonnen uit te printen !

 

Kortingsbon winterkermis 2018

Geniet van 2 kortingsbonnen voor Winterkermis. Ter herinnering, deze bonnen zijn niet geldig op dagen met een verlaagd tarief en niet cumuleerbaar. Klik hier om de kortingsbonnen te printen voor dit evenement. Winterkermis is toegankelijk vanaf 01-12-2018 tot 16-12-2018

Kortingsbonnen van onze bevoorrechte sponsoren

Uw tofste kermisattracties winterkermis 2018

De kerstmarkt in Sint-Niklaas groepeert een serie kermisattracties. De leden hieronder respecteren het kwaliteitshandvest kermis-feest.be die te consulteren zijn op deze website. Het zijn aanbevolen kermisattracties

Praktische informatie winterkermis 2018

Deze bladwijzer herneemt de samenstelling van Winterkermis per type kermisattractie (bv. Grote Sensaties, frietkramen, andere draaimolens, ...). Indien wij over de informatie beschikken, tonen wij een gedetailleerde kaart, de openingsuren en andere nuttige informatie.

Samenstelling van Winterkermis

Dit is de lijst met de aanwezige kermisattracties per specialiteit.

Pret en passie
Frietkramen - Smoutebollen

Kortingsbon

Deze website biedt u 2 kortingsbonnen voor De kerstmarkt in Sint-Niklaas

Verstuur een email

Zoeken


Zoek een evenement of attractie


Deze website gebruikt cookies. Voor meer informatie - Klik hier

© Copyright 2018 - Kermisfeest - Wettelijke bepalingen - Inleiding en contact

All rights reserved | Communication - Ontwerper van de website : E-net Business