Logo

Agenda met kermissen Winterkermis 2017 (De kerstmarkt in Sint-Niklaas)

Winterkermis 2017 (De kerstmarkt in Sint-Niklaas)

Winterkermis

De kerstmarkt in Sint-Niklaas gaat door van zaterdag 02 december 2017 tot zondag 17 december 2017. U kunt 2 kortingsbonnen uitprinten.

Winterkermis In het kort...

 

Gedurende meer dan twee weken staat in het centrum van Sint Niklaas de winterkermis opgesteld, met tal van toffe attracties voor jong en oud. Op 4 december komt de Sint, en van 9 tot 11 december is er een kerstmarkt met maar liefst 75 sfeervolle kerstchalets waar jetal van toffe ideetjes voor je kerstcadeautjes kunt opdoen en lekkere hapjes en drankjes kunt nuttigen. Daarnaast vind je twee muziekkiosken, een schaatsbaan, … Vergeet niet eerst je kortingsbonnen uit te printen !

 

Kortingsbon winterkermis 2017

Geniet van 2 kortingsbonnen voor Winterkermis. Ter herinnering, deze bonnen zijn niet geldig op dagen met een verlaagd tarief en niet cumuleerbaar. Klik hier om de kortingsbonnen te printen voor dit evenement. Winterkermis is toegankelijk vanaf 02-12-2017 tot 17-12-2017

Kortingsbonnen van onze bevoorrechte sponsoren

Uw tofste kermisattracties winterkermis 2017

De kerstmarkt in Sint-Niklaas groepeert een serie kermisattracties. De leden hieronder respecteren het kwaliteitshandvest kermis-feest.be die te consulteren zijn op deze website. Het zijn aanbevolen kermisattracties

Praktische informatie winterkermis 2017

Deze bladwijzer herneemt de samenstelling van Winterkermis per type kermisattractie (bv. Grote Sensaties, frietkramen, andere draaimolens, ...). Indien wij over de informatie beschikken, tonen wij een gedetailleerde kaart, de openingsuren en andere nuttige informatie.

Samenstelling van Winterkermis

Dit is de lijst met de aanwezige kermisattracties per specialiteit.

Pret en passie
Frietkramen - Smoutebollen

Kortingsbon

Deze website biedt u 2 kortingsbonnen voor De kerstmarkt in Sint-Niklaas

Verstuur een email

Zoeken


Zoek een evenement of attractie


Deze website gebruikt cookies. Voor meer informatie - Klik hier

© Copyright 2017 - Kermisfeest - Wettelijke bepalingen - Inleiding en contact

All rights reserved | Communication - Ontwerper van de website : E-net Business