Logo

Agenda met kermissen Sinte-Mette 2019 (Het feest in Hombeek)

Sinte-Mette 2019 (Het feest in Hombeek)

Sinte-Mette

Het feest in Hombeek gaat door van zaterdag 09 november 2019 tot maandag 11 november 2019. U kunt 2 kortingsbonnen uitprinten.

Sinte-Mette In het kort...

Sinte-Mette in Hombeek is een oud volksfeest ter ere van Sint-Maarten, dat ieder jaar rondom 11 november plaatsvindt. Die dag komen mooi verklede zangertjes aan huis zingen in ruil van snoep, maar er is nog veel meer! De zondag ervoor is er een paardenstoet, een dierenzegening en s' avonds een lichtstoet en het branden van het sint-mettevuur. En er is ook kermis! Die staat een dikke week in het centrum opgesteld met leuke attracties voor jong en oud. Draaimolens, eendjes-vangen, een lunapark, oliebollen en frietjes, ... Print zeker eerst de kortingsbonnen uit voor je gaat!

Kortingsbon sinte-mette 2019

Geniet van 2 kortingsbonnen voor Sinte-Mette. Ter herinnering, deze bonnen zijn niet geldig op dagen met een verlaagd tarief en niet cumuleerbaar. Klik hier om de kortingsbonnen te printen voor dit evenement. Sinte-Mette is toegankelijk vanaf 09-11-2019 tot 11-11-2019

Uw tofste kermisattracties sinte-mette 2019

Het feest in Hombeek groepeert een serie kermisattracties. De leden hieronder respecteren het kwaliteitshandvest kermis-feest.be die te consulteren zijn op deze website. Het zijn aanbevolen kermisattracties

Praktische informatie sinte-mette 2019

Deze bladwijzer herneemt de samenstelling van Sinte-Mette per type kermisattractie (bv. Grote Sensaties, frietkramen, andere draaimolens, ...). Indien wij over de informatie beschikken, tonen wij een gedetailleerde kaart, de openingsuren en andere nuttige informatie.

Samenstelling van Sinte-Mette

Dit is de lijst met de aanwezige kermisattracties per specialiteit.

Lunaparken en kansspelen
Frietkramen - Smoutebollen

Kortingsbon

Deze website biedt u 2 kortingsbonnen voor Het feest in Hombeek

Verstuur een email

Zoeken


Zoek een evenement of attractie

Herfst 2019


Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Cookies en privacy

© Copyright 2019 - Kermisfeest - Wettelijke bepalingen - Inleiding en contact

Gebruiksvoorwaarden van de website en bescherming van de persoonlijke gegevens

All rights reserved | Communication - Ontwerper van de website : E-net Business