Logo

Agenda met kermissen Kinderlichtstoet 2017 (De kermis in Melsbroek)

Kinderlichtstoet 2017 (De kermis in Melsbroek)

Kinderlichtstoet

De kermis in Melsbroek gaat door van vrijdag 10 november 2017 tot maandag 13 november 2017. U kunt 3 kortingsbonnen uitprinten.

Kinderlichtstoet In het kort...

Midden november gaat ieder jaar een Kinderlichtstoet door in het centrum van Melsbroek, ter ere van Sint Maarten. Een groot en gezellig feest, waar natuurlijk ook de kermis bij hoort! Die staat er dan ook tot de maandag erna, met attracties voor iedereen. Eendjes-vangen, draaimolens, een lunapark, maar je kunt ook overheerlijke smoutebollen krijgen of frietjes. Print zeker eerst de kortingsbonnen uit voor je gaat!

Kortingsbon kinderlichtstoet 2017

Geniet van 3 kortingsbonnen voor Kinderlichtstoet. Ter herinnering, deze bonnen zijn niet geldig op dagen met een verlaagd tarief en niet cumuleerbaar. Klik hier om de kortingsbonnen te printen voor dit evenement. Kinderlichtstoet is toegankelijk vanaf 10-11-2017 tot 13-11-2017

Uw tofste kermisattracties kinderlichtstoet 2017

De kermis in Melsbroek groepeert een serie kermisattracties. De leden hieronder respecteren het kwaliteitshandvest kermis-feest.be die te consulteren zijn op deze website. Het zijn aanbevolen kermisattracties

Praktische informatie kinderlichtstoet 2017

Deze bladwijzer herneemt de samenstelling van Kinderlichtstoet per type kermisattractie (bv. Grote Sensaties, frietkramen, andere draaimolens, ...). Indien wij over de informatie beschikken, tonen wij een gedetailleerde kaart, de openingsuren en andere nuttige informatie.

Samenstelling van Kinderlichtstoet

Dit is de lijst met de aanwezige kermisattracties per specialiteit.

Lunaparken en kansspelen
Eendjes vangen
Frietkramen - Smoutebollen

Kortingsbon

Deze website biedt u 3 kortingsbonnen voor De kermis in Melsbroek

Verstuur een email

Zoeken


Zoek een evenement of attractie


Deze website gebruikt cookies. Voor meer informatie - Klik hier

© Copyright 2017 - Kermisfeest - Wettelijke bepalingen - Inleiding en contact

All rights reserved | Communication - Ontwerper van de website : E-net Business