Logo

Agenda met kermissen De kermis in Sint-Genesius-Rode 2020

De kermis in Sint-Genesius-Rode 2020

De kermis in Sint-Genesius-Rode gaat door van vrijdag 25 september 2020 tot maandag 28 september 2020. U kunt 1 kortingsbon uitprinten.

De kermis in Sint-Genesius-Rode In het kort...

 

Ieder jaar is het tijdens het laatste weekend van september traditioneel 4 dagen groot feest in Sint-Genesius-Rode. Op zaterdag is er de ganse dag Jaarmarkt in het centrum. Natuurlijk komen ook de reuzen Tist en Triene langs, en 's avonds om 20h30 is er een spetterend vuurwerk. Op zondag is er dan een gezellige rommelmarkt in de wijk Middenhut met meer dan 650 standen, en er zijn tal van muziek- en straatanimaties waaronder een middeleeuwse nar. Al die dagen staat ook de kermis opgesteld ! Vergeet niet eerst de kortingsbonnen uit te printen !

 

Kortingsbon de kermis in sint-genesius-rode 2020

Geniet van 1 kortingsbon voor De kermis in Sint-Genesius-Rode. Ter herinnering, deze bonnen zijn niet geldig op dagen met een verlaagd tarief en niet cumuleerbaar. Klik hier om de kortingsbonnen te printen voor dit evenement. De kermis in Sint-Genesius-Rode is toegankelijk vanaf 25-09-2020 tot 28-09-2020

Uw tofste kermisattracties de kermis in sint-genesius-rode 2020

De kermis in Sint-Genesius-Rode groepeert een serie kermisattracties. De leden hieronder respecteren het kwaliteitshandvest kermis-feest.be die te consulteren zijn op deze website. Het zijn aanbevolen kermisattracties

Praktische informatie de kermis in sint-genesius-rode 2020

Deze bladwijzer herneemt de samenstelling van De kermis in Sint-Genesius-Rode per type kermisattractie (bv. Grote Sensaties, frietkramen, andere draaimolens, ...). Indien wij over de informatie beschikken, tonen wij een gedetailleerde kaart, de openingsuren en andere nuttige informatie.

Samenstelling van De kermis in Sint-Genesius-Rode

Dit is de lijst met de aanwezige kermisattracties per specialiteit.

Lunaparken en kansspelen

Kortingsbon

Deze website biedt u 1 kortingsbon voor De kermis in Sint-Genesius-Rode

Verstuur een email

Zoeken


Zoek een evenement of attractie

Herfst 2020


Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Cookies en privacy

© Copyright 2020 - Kermisfeest - Wettelijke bepalingen - Inleiding en contact

Gebruiksvoorwaarden van de website en bescherming van de persoonlijke gegevens

All rights reserved | Communication - Ontwerper van de website : E-net Business