Logo

Agenda met kermissen Druivenfestival 2017 (Het feest in Hoeilaart)

Druivenfestival 2017 (Het feest in Hoeilaart)

Druivenfestival

Het feest in Hoeilaart gaat door van vrijdag 15 september 2017 tot maandag 18 september 2017. U kunt 1 kortingsbon uitprinten.

Druivenfestival In het kort...

Ieder jaar september staat Hoeilaart in het teken van het Druivenfestival, compleet met optredens, sportwedstrijden, de lichtstoet en op zaterdag een gezellige rommelmarkt en op zondag de jaarmarkt.

Er zijn ook altijd enkele kermiskramen aanwezig op het Druivenfestival : draaimolens, eendjes-vangen, een lunapark, maar er is ook lekker kermiseten! Vergeet niet eerst te kijken of uw lievelingsattracties kortingsbonnen aanbieden !

Kortingsbon druivenfestival 2017

Geniet van 1 kortingsbon voor Druivenfestival. Ter herinnering, deze bonnen zijn niet geldig op dagen met een verlaagd tarief en niet cumuleerbaar. Klik hier om de kortingsbonnen te printen voor dit evenement. Druivenfestival is toegankelijk vanaf 15-09-2017 tot 18-09-2017

Uw tofste kermisattracties druivenfestival 2017

Het feest in Hoeilaart groepeert een serie kermisattracties. De leden hieronder respecteren het kwaliteitshandvest kermis-feest.be die te consulteren zijn op deze website. Het zijn aanbevolen kermisattracties

Programma van druivenfestival 2017

Evenementen

Praktische informatie druivenfestival 2017

Deze bladwijzer herneemt de samenstelling van Druivenfestival per type kermisattractie (bv. Grote Sensaties, frietkramen, andere draaimolens, ...). Indien wij over de informatie beschikken, tonen wij een gedetailleerde kaart, de openingsuren en andere nuttige informatie.

Samenstelling van Druivenfestival

Dit is de lijst met de aanwezige kermisattracties per specialiteit.

Lunaparken en kansspelen

Kortingsbon

Deze website biedt u 1 kortingsbon voor Het feest in Hoeilaart

Verstuur een email

Zoeken


Zoek een evenement of attractie


Deze website gebruikt cookies. Voor meer informatie - Klik hier

© Copyright 2017 - Kermisfeest - Wettelijke bepalingen - Inleiding en contact

All rights reserved | Communication - Ontwerper van de website : E-net Business