Logo

Agenda met kermissen De kermis in Rijkevorsel 2018

De kermis in Rijkevorsel 2018

De kermis in Rijkevorsel gaat door van zaterdag 25 augustus 2018 tot dinsdag 28 augustus 2018. U kunt 3 kortingsbonnen uitprinten.

De kermis in Rijkevorsel In het kort...

Eind augustus vier Rijkevorsel feest, met tal een toffe familiale kermis in het centrum met attracties voor groot en klein ! Draaimolens, de rups, lunaparken, eendjes-vangen, schietkramen, ... maar natuurlijk ook overheerlijke oliebollen, frieten, ... Er gaan dan ook andere animaties door, zoals kermiskoersen maar nog veel meer! Een niet te missen feest ter afsluiting van de zomer ! Vergeet niet eerst de kortingsbonnen uit te printen!

Kortingsbon de kermis in rijkevorsel 2018

Geniet van 3 kortingsbonnen voor De kermis in Rijkevorsel. Ter herinnering, deze bonnen zijn niet geldig op dagen met een verlaagd tarief en niet cumuleerbaar. Klik hier om de kortingsbonnen te printen voor dit evenement. De kermis in Rijkevorsel is toegankelijk vanaf 25-08-2018 tot 28-08-2018

Uw tofste kermisattracties de kermis in rijkevorsel 2018

De kermis in Rijkevorsel groepeert een serie kermisattracties. De leden hieronder respecteren het kwaliteitshandvest kermis-feest.be die te consulteren zijn op deze website. Het zijn aanbevolen kermisattracties

Praktische informatie de kermis in rijkevorsel 2018

Deze bladwijzer herneemt de samenstelling van De kermis in Rijkevorsel per type kermisattractie (bv. Grote Sensaties, frietkramen, andere draaimolens, ...). Indien wij over de informatie beschikken, tonen wij een gedetailleerde kaart, de openingsuren en andere nuttige informatie.

Samenstelling van De kermis in Rijkevorsel

Dit is de lijst met de aanwezige kermisattracties per specialiteit.

Pure sensaties
Lunaparken en kansspelen

Kortingsbon

Deze website biedt u 3 kortingsbonnen voor De kermis in Rijkevorsel

Verstuur een email

Zoeken


Zoek een evenement of attractie


Deze website gebruikt cookies. Voor meer informatie - Klik hier

© Copyright 2018 - Kermisfeest - Wettelijke bepalingen - Inleiding en contact

All rights reserved | Communication - Ontwerper van de website : E-net Business