Logo

Agenda met kermissen Grote Kermis 2018 (De kermis in Bruxelles Berchem-Sainte-Agathe)

Grote Kermis 2018 (De kermis in Bruxelles Berchem-Sainte-Agathe)

Grote Kermis

De kermis in Bruxelles Berchem-Sainte-Agathe gaat door van vrijdag 31 augustus 2018 tot woensdag 05 september 2018. U kunt 3 kortingsbonnen uitprinten.

Grote Kermis In het kort...

Een kunstevenement, een rommelmarkt in de stad, hondewedstrijden, fanfares, een volksbal, een stoet met reuzen, de jaarmarkt, allerlei optredens, ... een perfect familieweekend in het vooruitzicht van Sint-Agatha-Berchem. Tijdens de Grote Kermis in september zijn er tal van kermisattracties voor het vermaak van groot en klein. Vergeet uw kortingsbonnen niet uit te printen.

Kortingsbon grote kermis 2018

Geniet van 3 kortingsbonnen voor Grote Kermis. Ter herinnering, deze bonnen zijn niet geldig op dagen met een verlaagd tarief en niet cumuleerbaar. Klik hier om de kortingsbonnen te printen voor dit evenement. Grote Kermis is toegankelijk vanaf 31-08-2018 tot 05-09-2018

Uw tofste kermisattracties grote kermis 2018

De kermis in Bruxelles Berchem-Sainte-Agathe groepeert een serie kermisattracties. De leden hieronder respecteren het kwaliteitshandvest kermis-feest.be die te consulteren zijn op deze website. Het zijn aanbevolen kermisattracties

Praktische informatie grote kermis 2018

Deze bladwijzer herneemt de samenstelling van Grote Kermis per type kermisattractie (bv. Grote Sensaties, frietkramen, andere draaimolens, ...). Indien wij over de informatie beschikken, tonen wij een gedetailleerde kaart, de openingsuren en andere nuttige informatie.

Samenstelling van Grote Kermis

Dit is de lijst met de aanwezige kermisattracties per specialiteit.

Andere attracties
Eendjes vangen

Kortingsbon

Deze website biedt u 3 kortingsbonnen voor De kermis in Bruxelles Berchem-Sainte-Agathe

Verstuur een email

Zoeken


Zoek een evenement of attractie


Deze website gebruikt cookies. Voor meer informatie - Klik hier

© Copyright 2018 - Kermisfeest - Wettelijke bepalingen - Inleiding en contact

All rights reserved | Communication - Ontwerper van de website : E-net Business