Logo

Agenda met kermissen Kermis en jaarmarkt 2017 (De kermis in Niel)

Kermis en jaarmarkt 2017 (De kermis in Niel)

De kermis in Niel gaat door van zaterdag 04 november 2017 tot maandag 13 november 2017. U kunt 2 kortingsbonnen uitprinten.

Kermis en jaarmarkt In het kort...

Als het op feestvieren aankomt, moet je in Niel zijn! Daar gaat al meer dan 150 jaar lang op de 1ste maandag na 3 november een grote jaarmarkt open, een van de belangrijkste in de Rupelstreek, compleet met veeprijskampen, tentoonstellingen, vuurwerk en nog veel meer. De volgende dag is er de bekende cyclocross, een wielerwedstrijd, en misschien wel het leukste van af is dat er een 10-tal dagen een mooie kermis staat opgesteld met tal van toffe attracties voor klein en groot.

Vergeet niet uw kortingsbonnen hiervoor uit te printen !

Kortingsbon kermis en jaarmarkt 2017

Geniet van 2 kortingsbonnen voor Kermis en jaarmarkt. Ter herinnering, deze bonnen zijn niet geldig op dagen met een verlaagd tarief en niet cumuleerbaar. Klik hier om de kortingsbonnen te printen voor dit evenement. Kermis en jaarmarkt is toegankelijk vanaf 04-11-2017 tot 13-11-2017

Uw tofste kermisattracties kermis en jaarmarkt 2017

De kermis in Niel groepeert een serie kermisattracties. De leden hieronder respecteren het kwaliteitshandvest kermis-feest.be die te consulteren zijn op deze website. Het zijn aanbevolen kermisattracties

Praktische informatie kermis en jaarmarkt 2017

Deze bladwijzer herneemt de samenstelling van Kermis en jaarmarkt per type kermisattractie (bv. Grote Sensaties, frietkramen, andere draaimolens, ...). Indien wij over de informatie beschikken, tonen wij een gedetailleerde kaart, de openingsuren en andere nuttige informatie.

Samenstelling van Kermis en jaarmarkt

Dit is de lijst met de aanwezige kermisattracties per specialiteit.

Frietkramen - Smoutebollen
Lunaparken en kansspelen

Kortingsbon

Deze website biedt u 2 kortingsbonnen voor De kermis in Niel

Verstuur een email

Zoeken


Zoek een evenement of attractie


Deze website gebruikt cookies. Voor meer informatie - Klik hier

© Copyright 2017 - Kermisfeest - Wettelijke bepalingen - Inleiding en contact

All rights reserved | Communication - Ontwerper van de website : E-net Business