Logo

Agenda met kermissen Kerstdorp 2019 (De kerstmarkt in Lebbeke)

Kerstdorp 2019 (De kerstmarkt in Lebbeke)

Kerstdorp

De kerstmarkt in Lebbeke gaat door van vrijdag 06 december 2019 tot zondag 05 januari 2020. U kunt 1 kortingsbon uitprinten.

Kerstdorp In het kort...

Kom lekker genieten van de winterse sfeer van Kerstmis in Lebbeke. Een maand lang staat er een compleet overdekt Kerstdorp opgesteld in het centrum van het dorp, compleet een echte ijsschaatspiste ! Je kunt er tal van leuke kerstsouvenirs kopen, of genieten van een lekker glaasje warme wijn terwijl er verschillende leuke animaties en muziekoptredens plaatsvinden.

Er zijn ook enkele toffe kermisattracties aanwezig ! Dus print wel eerst de kortingsbonnen uit, voordat je komt genieten van deze gezellige wintersfeer.

Kortingsbon kerstdorp 2019

Geniet van 1 kortingsbon voor Kerstdorp. Ter herinnering, deze bonnen zijn niet geldig op dagen met een verlaagd tarief en niet cumuleerbaar. Klik hier om de kortingsbonnen te printen voor dit evenement. Kerstdorp is toegankelijk vanaf 06-12-2019 tot 05-01-2020

Uw tofste kermisattracties kerstdorp 2019

De kerstmarkt in Lebbeke groepeert een serie kermisattracties. De leden hieronder respecteren het kwaliteitshandvest kermis-feest.be die te consulteren zijn op deze website. Het zijn aanbevolen kermisattracties

Praktische informatie kerstdorp 2019

Deze bladwijzer herneemt de samenstelling van Kerstdorp per type kermisattractie (bv. Grote Sensaties, frietkramen, andere draaimolens, ...). Indien wij over de informatie beschikken, tonen wij een gedetailleerde kaart, de openingsuren en andere nuttige informatie.

Samenstelling van Kerstdorp

Dit is de lijst met de aanwezige kermisattracties per specialiteit.

Lunaparken en kansspelen

Kortingsbon

Deze website biedt u 1 kortingsbon voor De kerstmarkt in Lebbeke

Verstuur een email

Zoeken


Zoek een evenement of attractie

Kerstmarkt 2019


Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Cookies en privacy

© Copyright 2019 - Kermisfeest - Wettelijke bepalingen - Inleiding en contact

Gebruiksvoorwaarden van de website en bescherming van de persoonlijke gegevens

All rights reserved | Communication - Ontwerper van de website : E-net Business