Logo

Agenda met kermissen Kerstdorp 2020 (De kerstmarkt in Lebbeke)

Kerstdorp 2020 (De kerstmarkt in Lebbeke)

Kerstdorp

De kerstmarkt in Lebbeke gaat door van vrijdag 04 december 2020 tot zondag 03 januari 2021. U kunt 1 kortingsbon uitprinten.

Kerstdorp In het kort...

Kom lekker genieten van de winterse sfeer van Kerstmis in Lebbeke. Een maand lang staat er een compleet overdekt Kerstdorp opgesteld in het centrum van het dorp, compleet een echte ijsschaatspiste ! Je kunt er tal van leuke kerstsouvenirs kopen, of genieten van een lekker glaasje warme wijn terwijl er verschillende leuke animaties en muziekoptredens plaatsvinden.

Er zijn ook enkele toffe kermisattracties aanwezig ! Dus print wel eerst de kortingsbonnen uit, voordat je komt genieten van deze gezellige wintersfeer.

Kortingsbon kerstdorp 2020

Geniet van 1 kortingsbon voor Kerstdorp. Ter herinnering, deze bonnen zijn niet geldig op dagen met een verlaagd tarief en niet cumuleerbaar. Klik hier om de kortingsbonnen te printen voor dit evenement. Kerstdorp is toegankelijk vanaf 04-12-2020 tot 03-01-2021

Uw tofste kermisattracties kerstdorp 2020

De kerstmarkt in Lebbeke groepeert een serie kermisattracties. De leden hieronder respecteren het kwaliteitshandvest kermis-feest.be die te consulteren zijn op deze website. Het zijn aanbevolen kermisattracties

Praktische informatie kerstdorp 2020

Deze bladwijzer herneemt de samenstelling van Kerstdorp per type kermisattractie (bv. Grote Sensaties, frietkramen, andere draaimolens, ...). Indien wij over de informatie beschikken, tonen wij een gedetailleerde kaart, de openingsuren en andere nuttige informatie.

Samenstelling van Kerstdorp

Dit is de lijst met de aanwezige kermisattracties per specialiteit.

Lunaparken en kansspelen

Kortingsbon

Deze website biedt u 1 kortingsbon voor De kerstmarkt in Lebbeke

Verstuur een email

Zoeken


Zoek een evenement of attractie


Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Cookies en privacy

© Copyright 2021 - Kermisfeest - Wettelijke bepalingen - Inleiding en contact

Gebruiksvoorwaarden van de website en bescherming van de persoonlijke gegevens

All rights reserved | Communication - Ontwerper van de website : E-net Business