Logo

Agenda met kermissen Jaarmarktkermis 2018 (De kermis in Schelle)

Jaarmarktkermis 2018 (De kermis in Schelle)

Jaarmarktkermis

De kermis in Schelle gaat door van zaterdag 20 oktober 2018 tot zondag 21 oktober 2018. U kunt 1 kortingsbon uitprinten.

Jaarmarktkermis In het kort...

Ieder jaar gaat in Schelle midden oktober een heel weekend lang de Jaarmarkt door, een zeer gezellige koopjesmarkt met tal van randanimaties. Zo rijdt er op zaterdag een treintje voor mindervaliden, zijn er veeprijskampen, is er een autoshow, 's avonds een DJ-straatfestival en een spetterend vuurwerk en is er op zondag de go-kart-race voor kinderen waarbij ze een tiental opdrachten moeten uitvoeren.

De kermis staat ook opgesteld op het Kerkplein. Draaimolens, eendjes-vangen, ballen werpen, een paardenderby, vliegtuigjes, maar ook de groteren komen aan hun trekken met enkele sensatie-attracties, botsauto’s, lunaparken, schietkramen, ... Verder zijn er tal van lekkernijen te verkrijgen, dus een gegarandeerd heerlijk feestweekend! Kijk eerst welke kortingsbonnen u uit wilt printen voor u gaat!

 

Kortingsbon jaarmarktkermis 2018

Geniet van 1 kortingsbon voor Jaarmarktkermis. Ter herinnering, deze bonnen zijn niet geldig op dagen met een verlaagd tarief en niet cumuleerbaar. Klik hier om de kortingsbonnen te printen voor dit evenement. Jaarmarktkermis is toegankelijk vanaf 20-10-2018 tot 21-10-2018

Uw tofste kermisattracties jaarmarktkermis 2018

De kermis in Schelle groepeert een serie kermisattracties. De leden hieronder respecteren het kwaliteitshandvest kermis-feest.be die te consulteren zijn op deze website. Het zijn aanbevolen kermisattracties

Praktische informatie jaarmarktkermis 2018

Deze bladwijzer herneemt de samenstelling van Jaarmarktkermis per type kermisattractie (bv. Grote Sensaties, frietkramen, andere draaimolens, ...). Indien wij over de informatie beschikken, tonen wij een gedetailleerde kaart, de openingsuren en andere nuttige informatie.

Samenstelling van Jaarmarktkermis

Dit is de lijst met de aanwezige kermisattracties per specialiteit.

Schietkramen

Kortingsbon

Deze website biedt u 1 kortingsbon voor De kermis in Schelle

Verstuur een email

Kermis in de kijker


Zoeken


Zoek een evenement of attractie


Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Cookies en privacy

© Copyright 2018 - Kermisfeest - Wettelijke bepalingen - Inleiding en contact

Gebruiksvoorwaarden van de website en bescherming van de persoonlijke gegevens

All rights reserved | Communication - Ontwerper van de website : E-net Business