Logo

Agenda met kermissen Oktoberkermis - Luikse Kermis 2020 (De kermis in Liège)

Oktoberkermis - Luikse Kermis 2020 (De kermis in Liège)

Oktoberkermis - Luikse Kermis

De kermis in Liège gaat door van donderdag 15 oktober 2020 tot zondag 15 november 2020. U kunt 52 kortingsbonnen uitprinten.

Oktoberkermis - Luikse Kermis In het kort...

In het hartje van deze mooie stad, in het Avroy-park over een lengte van een kilometer, vindt u de Oktoberkermis van Luik, die behoort tot de drie grootste kermissen in België. Zes weken lang staan er 175 kermisattracties tot groot plezier van de Luikenaars van 0 tot 99 jaar... Jaarlijks zijn er meer dan 1,5 miljoen bezoekers ! Er staan twee dagen aan verminderd tarief op het programma... maar vergeet niet uw kortingsbonnen uit te printen die geldig zijn voor deze kermis.

Kortingsbon oktoberkermis - luikse kermis 2020

Geniet van 52 kortingsbonnen voor Oktoberkermis - Luikse Kermis. Ter herinnering, deze bonnen zijn niet geldig op dagen met een verlaagd tarief en niet cumuleerbaar. Klik hier om de kortingsbonnen te printen voor dit evenement. Oktoberkermis - Luikse Kermis is toegankelijk vanaf 15-10-2020 tot 15-11-2020

Kortingsbonnen van onze bevoorrechte sponsoren

Praktische informatie oktoberkermis - luikse kermis 2020

Deze bladwijzer herneemt de samenstelling van Oktoberkermis - Luikse Kermis per type kermisattractie (bv. Grote Sensaties, frietkramen, andere draaimolens, ...). Indien wij over de informatie beschikken, tonen wij een gedetailleerde kaart, de openingsuren en andere nuttige informatie.

Verstuur een email

Zoeken


Zoek een evenement of attractie


Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Cookies en privacy

© Copyright 2021 - Kermisfeest - Wettelijke bepalingen - Inleiding en contact

Gebruiksvoorwaarden van de website en bescherming van de persoonlijke gegevens

All rights reserved | Communication - Ontwerper van de website : E-net Business