Logo

Agenda met kermissen Hasselt Kermis 2020 (De kermis in Hasselt)

Hasselt Kermis 2020 (De kermis in Hasselt)

Hasselt Kermis

De kermis in Hasselt gaat door van zaterdag 19 september 2020 tot zondag 27 september 2020. U kunt 29 kortingsbonnen uitprinten.

Hasselt Kermis In het kort...

De Septemberkermis van Hasselt of Hasselt Kermis zoals men hier zegt  is met 175 attracties de grootste kermis van het land. Het betreft absoluut een niet te missen feest, met voor ieder wat wils: familieattracties, attracties voor de allerkleinsten, super sensationele attracties voor durfals, ... U vindt er lekkere smoutebollen, pannenkoeken, wafels, frieten, ballonnen schieten, draaimolens, spookhuizen, achtbanen, botsauto’s, lunaparken, de Wild Mouse, noem maar op! Vergeet niet eerst uw kortingsbonnen te printen voor u gaat!

Kortingsbon hasselt kermis 2020

Geniet van 29 kortingsbonnen voor Hasselt Kermis. Ter herinnering, deze bonnen zijn niet geldig op dagen met een verlaagd tarief en niet cumuleerbaar. Klik hier om de kortingsbonnen te printen voor dit evenement. Hasselt Kermis is toegankelijk vanaf 19-09-2020 tot 27-09-2020

Kortingsbonnen van onze bevoorrechte sponsoren

Uw tofste kermisattracties hasselt kermis 2020

De kermis in Hasselt groepeert een serie kermisattracties. De leden hieronder respecteren het kwaliteitshandvest kermis-feest.be die te consulteren zijn op deze website. Het zijn aanbevolen kermisattracties

Bevoorrechte sponsoren

Onze andere topattracties

Hier zijn de andere topattracties aanwezig op hasselt kermis 2020 en die respecteren onze inzet charter en kwaliteit.

Programma van hasselt kermis 2020

Deze Septemberfoor in Hasselt is het feest ter ere van Sint-Lambertus, dat gevierd wordt op 17 september. De kermis wordt officieel geopend op de eerste zaterdag om 15 uur, maar gaat pas echt van start na een spetterend vuurwerk om 21 uur gevolgd door een bal. Op maandag is de dag voor de andersvaliden, op dinsdag is het Jaarmarkt van 8h tot 14h, op donderdag is de traditionele familiedag met goedkopere prijzen. De kermis sluit uiteindelijk haar deuren op zondag.

Praktische informatie hasselt kermis 2020

Deze bladwijzer herneemt de samenstelling van Hasselt Kermis per type kermisattractie (bv. Grote Sensaties, frietkramen, andere draaimolens, ...). Indien wij over de informatie beschikken, tonen wij een gedetailleerde kaart, de openingsuren en andere nuttige informatie.

Kortingsbon

Deze website biedt u 29 kortingsbonnen voor De kermis in Hasselt

Verstuur een email

Zoeken


Zoek een evenement of attractie


Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Cookies en privacy

© Copyright 2021 - Kermisfeest - Wettelijke bepalingen - Inleiding en contact

Gebruiksvoorwaarden van de website en bescherming van de persoonlijke gegevens

All rights reserved | Communication - Ontwerper van de website : E-net Business