Logo

Agenda met kermissen De kermis in Bilzen 2019

De kermis in Bilzen 2019

De kermis in Bilzen gaat door van zaterdag 05 oktober 2019 tot woensdag 09 oktober 2019. U kunt 1 kortingsbon uitprinten.

De kermis in Bilzen In het kort...

Ieder jaar in oktober is het 4 dagen feest met Bilzen Kermis. Het hoogtepunt is misschien wel de laatste dag van deze kermis die altijd op zondag begint, met de Foordag op woensdag, een soort van jaarmarkt. Die dag zijn er tal van kortingen op alle kermisattracties, en staat naast de kermis ook het ganse centrum vol met kraampjes waarin de Bilzenaars hun koopwaar aan de man brengen. Bilzen Kermis sluit die woensdag af met een spetterend Kermisbal ! Vergeet niet de kortingsbonnen voor deze toffe kermis uit te printen ! Die zijn wel niet geldig op woensdag.

Kortingsbon de kermis in bilzen 2019

Geniet van 1 kortingsbon voor De kermis in Bilzen. Ter herinnering, deze bonnen zijn niet geldig op dagen met een verlaagd tarief en niet cumuleerbaar. Klik hier om de kortingsbonnen te printen voor dit evenement. De kermis in Bilzen is toegankelijk vanaf 05-10-2019 tot 09-10-2019

Uw tofste kermisattracties de kermis in bilzen 2019

De kermis in Bilzen groepeert een serie kermisattracties. De leden hieronder respecteren het kwaliteitshandvest kermis-feest.be die te consulteren zijn op deze website. Het zijn aanbevolen kermisattracties

Praktische informatie de kermis in bilzen 2019

Deze bladwijzer herneemt de samenstelling van De kermis in Bilzen per type kermisattractie (bv. Grote Sensaties, frietkramen, andere draaimolens, ...). Indien wij over de informatie beschikken, tonen wij een gedetailleerde kaart, de openingsuren en andere nuttige informatie.

Samenstelling van De kermis in Bilzen

Dit is de lijst met de aanwezige kermisattracties per specialiteit.

Schietkramen

Kortingsbon

Deze website biedt u 1 kortingsbon voor De kermis in Bilzen

Verstuur een email

Kermis in de kijker


Zoeken


Zoek een evenement of attractie


Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Cookies en privacy

© Copyright 2019 - Kermisfeest - Wettelijke bepalingen - Inleiding en contact

Gebruiksvoorwaarden van de website en bescherming van de persoonlijke gegevens

All rights reserved | Communication - Ontwerper van de website : E-net Business