Logo

Agenda met kermissen Sinksenfoor 2020 (De kermis in Antwerpen)

Sinksenfoor 2020 (De kermis in Antwerpen)

Sinksenfoor

De kermis in Antwerpen gaat door van zaterdag 30 mei 2020 tot zondag 05 juli 2020. U kunt 46 kortingsbonnen uitprinten.

Sinksenfoor In het kort...

De Sinksefoor van Antwerpen biedt niet minder dan 150 verschillende kermisattracties en trekt ieder jaar duizenden bezoekers. Het is één van de belangrijkste kermissen van Vlaanderen en de grootste van Antwerpen.

De Sinksenfoor gaat door op Spoor Oost in Borgerhout. De kermis is op de vrijdagen en zaterdagen open tot 01h 's nachts, en tot 00h 's de andere dagen !

Print wel eerst de kortingsbonnen uit voor je gaat !

Kortingsbon sinksenfoor 2020

Geniet van 46 kortingsbonnen voor Sinksenfoor. Ter herinnering, deze bonnen zijn niet geldig op dagen met een verlaagd tarief en niet cumuleerbaar. Klik hier om de kortingsbonnen te printen voor dit evenement. Sinksenfoor is toegankelijk vanaf 30-05-2020 tot 05-07-2020

Kortingsbonnen van onze bevoorrechte sponsoren

Programma van sinksenfoor 2020

De Sinksenfoor heeft haar naam te danken aan het Sinksenfeest, beter bekend als Pinksteren. Deze kermis maakt deel uit van de grote kermissen in België, en vindt haar oorsprong in de Antwerpse Jaarmarkt die sedert de 13de eeuw rondom Pinksteren plaatsvond. De Sinksenfoor is al dikwijls verhuisd, van de Sint-Walburgiskerk via de Leien naar het Zuid. De editie van 2014 vond voor de laatste keer plaats op het Zuid nadat bewoners van de Gedempte Zuiderdokken een kortgeding startten wegens teveel geluidsoverlast. In 2015 zal de Sinksenfoor dan voor de eerste keer verhuizen naar Spoor Oost in Borgerhout.

Praktische informatie sinksenfoor 2020

Deze bladwijzer herneemt de samenstelling van Sinksenfoor per type kermisattractie (bv. Grote Sensaties, frietkramen, andere draaimolens, ...). Indien wij over de informatie beschikken, tonen wij een gedetailleerde kaart, de openingsuren en andere nuttige informatie.

Verstuur een email

Zoeken


Zoek een evenement of attractie


Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Cookies en privacy

© Copyright 2021 - Kermisfeest - Wettelijke bepalingen - Inleiding en contact

Gebruiksvoorwaarden van de website en bescherming van de persoonlijke gegevens

All rights reserved | Communication - Ontwerper van de website : E-net Business