Logo

Agenda met kermissen Halfvastenfoor 2020 (De kermis in Gent)

Halfvastenfoor 2020 (De kermis in Gent)

Halfvastenfoor

De kermis in Gent gaat door van zaterdag 14 maart 2020 tot zondag 05 april 2020. U kunt 31 kortingsbonnen uitprinten.

Halfvastenfoor In het kort...

Gedurende meer dan 3 weken trekken meer dan 100 attracties verspreid over de 3 pleinen in de stad alle inwoners uit de stad en omstreken aan: op het Sint-Pietersplein, het Kramersplein en het Sint Amandplein : het is weer tijd voor één van de eerste kermissen van het jaar in Vlaanderen, de Halfvastenfoor. Deze kermis dateert al van 1497, toen Filips De Schone, de vader van Keizer Karel, een eeuwigdurend octrooi verleende aan Gent om jaarlijks de Halfvastenkermis te organiseren.

Het is een waar feest zowel voor waaghalzen als voor grote en kleine genieters, met attracties voor iedereen. Jaarlijks staat er een grote mix van extreme sensaties, grote molens, kleine molens, een Cake Walk, een spookkasteel, kinderattracties, smulkramen, dranktenten, noem maar op.

Wil je van de gelegenheid gebruik maken meer te weten te komen over het rijke kermisverleden van de stad Gent? Jaarlijks wordt er op de drie zondagen om 14h een foorwandeling georganiseerd, inclusief lekkere smoutebollen. Je moet je hier wel voor inschrijven via Uitbureau, tel. 09 233 77 88. 

Foto © Stad Gent

Kortingsbon halfvastenfoor 2020

Geniet van 31 kortingsbonnen voor Halfvastenfoor. Ter herinnering, deze bonnen zijn niet geldig op dagen met een verlaagd tarief en niet cumuleerbaar. Klik hier om de kortingsbonnen te printen voor dit evenement. Halfvastenfoor is toegankelijk vanaf 14-03-2020 tot 05-04-2020

Kortingsbonnen van onze bevoorrechte sponsoren

Uw tofste kermisattracties halfvastenfoor 2020

De kermis in Gent groepeert een serie kermisattracties. De leden hieronder respecteren het kwaliteitshandvest kermis-feest.be die te consulteren zijn op deze website. Het zijn aanbevolen kermisattracties

Onze andere topattracties

Hier zijn de andere topattracties aanwezig op halfvastenfoor 2020 en die respecteren onze inzet charter en kwaliteit.

Programma van halfvastenfoor 2020

Elke dag open om 14h, 16h of 18h en tot minstens 22h30 of 24h, afhankelijk van het soort attractie en de dag van de week.

Sluitingsuur op vrijdag- en zaterdagavond: 1h.

Praktische informatie halfvastenfoor 2020

Deze bladwijzer herneemt de samenstelling van Halfvastenfoor per type kermisattractie (bv. Grote Sensaties, frietkramen, andere draaimolens, ...). Indien wij over de informatie beschikken, tonen wij een gedetailleerde kaart, de openingsuren en andere nuttige informatie.

Waar vindt het evenement plaats ?

Kortingsbon

Deze website biedt u 31 kortingsbonnen voor De kermis in Gent

Openingsuren

 

Verstuur een email

Zoeken


Zoek een evenement of attractie


Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Cookies en privacy

© Copyright 2021 - Kermisfeest - Wettelijke bepalingen - Inleiding en contact

Gebruiksvoorwaarden van de website en bescherming van de persoonlijke gegevens

All rights reserved | Communication - Ontwerper van de website : E-net Business