Logo

Agenda met kermissen Kermis aan 1 euro 2020 (De kermis in Huy)

Kermis aan 1 euro 2020 (De kermis in Huy)

Kermis aan 1 euro

De kermis in Huy gaat door van vrijdag 02 oktober 2020 tot zondag 15 november 2020. U kunt 3 kortingsbonnen uitprinten.

Kermis aan 1 euro In het kort...

Drie weken lang komt de Kermis aan 1 euro naar Port de Statte in Hoei. Meer dan 60 kermisattracties bieden er hun dienst aan aan een democratische en uitzonderlijke prijs. Er zijn ook verschillende animaties tijdens deze kermis aan 1 euro, zoals clowns, bands, vuurwerk, muziekgroepen, ... Een niet te missen festiviteit !

Kortingsbon kermis aan 1 euro 2020

Geniet van 3 kortingsbonnen voor Kermis aan 1 euro. Ter herinnering, deze bonnen zijn niet geldig op dagen met een verlaagd tarief en niet cumuleerbaar. Klik hier om de kortingsbonnen te printen voor dit evenement. Kermis aan 1 euro is toegankelijk vanaf 02-10-2020 tot 15-11-2020

Uw tofste kermisattracties kermis aan 1 euro 2020

De kermis in Huy groepeert een serie kermisattracties. De leden hieronder respecteren het kwaliteitshandvest kermis-feest.be die te consulteren zijn op deze website. Het zijn aanbevolen kermisattracties

Programma van kermis aan 1 euro 2020

 

De 1 € kermis van Hoei vestigt zich ieder jaar voor 6 weken plezier met familie of vrienden in de haven van Statte. De kermis werd destijds gelanceerd door de foorkramers uit de regio van Hoei, en is een gezinsvriendelijke kermis, geschikt voor de kleinste portemonnees. 90% van de attracties worden aangeboden aan 1€. Alleen een ritje in de grootste attracties kost 2 €.

In 2016 trok de kermis meer dan 100.000 mensen, een record. Bijna 60 kermisattracties zijn aanwezig en de organisatoren zijn er niet meer op uit om te groeien. Ter plaatse vind je ook vlooienmarkten, optredens, concerten, catering, ...

In 2017 werd het "kermisrestaurant" gelanceerd in een grote tent. Lekkerbekken vinden er allerlei gerechten aan dezelfde democratische prijzen als de attracties. Kom genieten van een vol-au-vent, Luikse balletjes of andere gerechten aan betaalbare prijzen.

Enkele attracties die je niet mag mislopen

 

Allereerst vind je hier de Invader, een nieuwe tentakelattractie, maar ook het reuzenrad, de must van elke kermis, is vanaf het begin aanwezig. Bij Monte Carlo horen we constant het geklingel van metalen munten. De inrichting van de Gotham zal zelfs de durvers doen bleek worden, terwijl in de Crazy Beach het te gekke parcours met de loopbanden, de roterende borstels en de perslucht meer dan één in lachen zal doen uitbarsten. Voor de meer avontuurlijke kermisganger is er nog het ondoordringbare labyrint van ijs.

Dan is er nog de Bayern Kurve, een trein die met meer dan 90 km/u wordt gelanceerd, een kartcircuit, de Minions Cars waar ook kinderen kunnen ook leren rijden, de glijbaan Mega Slide, een nieuwe attractie sinds 2017, waar je kapsel wordt gemodelleerd en nog veel meer !

Overal op de kermis kun je genieten van heerlijke warme of koude zoute of zoete hapjes, zoals bij Délices et Gourmandises, of het chalet des délices. Liever een exotisch maal ? Dan kun je terecht bij de stand met de oosterse smaken om je smaakpapillen te verwennen.

Elke zaterdag is er de hele dag lang een gezellige grote rommelmarkt.

 

Er is ook een grote gratis parkeerplaats beschikbaar.

 

 

 

Praktische informatie kermis aan 1 euro 2020

Deze bladwijzer herneemt de samenstelling van Kermis aan 1 euro per type kermisattractie (bv. Grote Sensaties, frietkramen, andere draaimolens, ...). Indien wij over de informatie beschikken, tonen wij een gedetailleerde kaart, de openingsuren en andere nuttige informatie.

Samenstelling van Kermis aan 1 euro

Dit is de lijst met de aanwezige kermisattracties per specialiteit.

Waar vindt het evenement plaats ?

Kortingsbon

Deze website biedt u 3 kortingsbonnen voor De kermis in Huy

Verstuur een email

Zoeken


Zoek een evenement of attractie


Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Cookies en privacy

© Copyright 2021 - Kermisfeest - Wettelijke bepalingen - Inleiding en contact

Gebruiksvoorwaarden van de website en bescherming van de persoonlijke gegevens

All rights reserved | Communication - Ontwerper van de website : E-net Business