Logo

Agenda met kermissen Jaarmarkt en Volksfestival 2020 (De kermis in Anderlecht)

Jaarmarkt en Volksfestival 2020 (De kermis in Anderlecht)

Jaarmarkt en Volksfestival

De kermis in Anderlecht gaat door van vrijdag 11 september 2020 tot zondag 20 september 2020. U kunt 1 kortingsbon uitprinten.

Jaarmarkt en Volksfestival In het kort...

Midden september staat de kermis 10 dagen lang opgesteld in Anderlecht, met tal van grote en kleine attracties tot groot vermaak van iedereen. Op dinsdag gaat ook de jaarmarkt van Anderlecht door, met maar liefst 600 marktkramers. In totaal wel vier kilometer shopplezier. Maar er zijn ook veeprijskampen voor paarden, runderen, klein gevogelte, honden, … een sierteeltwedstrijd, een uitgebreide bloemen- en plantenmarkt en op de laatste zaterdag voor de jaarmarkt is er de Sint Guidoprecessie.

Vergeet niet eerst de kortingsbonnen voor dit toffe feest uit te printen !

Kortingsbon jaarmarkt en volksfestival 2020

Geniet van 1 kortingsbon voor Jaarmarkt en Volksfestival. Ter herinnering, deze bonnen zijn niet geldig op dagen met een verlaagd tarief en niet cumuleerbaar. Klik hier om de kortingsbonnen te printen voor dit evenement. Jaarmarkt en Volksfestival is toegankelijk vanaf 11-09-2020 tot 20-09-2020

Uw tofste kermisattracties jaarmarkt en volksfestival 2020

De kermis in Anderlecht groepeert een serie kermisattracties. De leden hieronder respecteren het kwaliteitshandvest kermis-feest.be die te consulteren zijn op deze website. Het zijn aanbevolen kermisattracties

Programma van jaarmarkt en volksfestival 2020

De jaarmarkt van Anderlecht vindt sinds 1825 jaarlijks plaats op de dinsdag na de zondag die volgt op 12 september. Voor die periode, moesten de Anderlechtse handelaren telkens naar de Grote Markt van Brussel trekken om hun waren te verkopen. Vanaf 1825 kregen zij dan toestemming hun vee en andere producten jaarlijks in Anderlecht zelf te verkopen tijdens de jaarmarkt. Waarom 2 september ? Dat was de dag dat Sint-Guido, de patroonheilige van Anderlecht, stierf. Hij is tevens de patroonheilige van de kooplui, veehandelaars, boeren, knechten, kosters, beiaardiers, klokkenluiders, pelgrims en vrachtvervoerders.

Praktische informatie jaarmarkt en volksfestival 2020

Deze bladwijzer herneemt de samenstelling van Jaarmarkt en Volksfestival per type kermisattractie (bv. Grote Sensaties, frietkramen, andere draaimolens, ...). Indien wij over de informatie beschikken, tonen wij een gedetailleerde kaart, de openingsuren en andere nuttige informatie.

Samenstelling van Jaarmarkt en Volksfestival

Dit is de lijst met de aanwezige kermisattracties per specialiteit.

Lunaparken en kansspelen

Kortingsbon

Deze website biedt u 1 kortingsbon voor De kermis in Anderlecht

Verstuur een email

Zoeken


Zoek een evenement of attractie

Herfst 2020


Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Cookies en privacy

© Copyright 2020 - Kermisfeest - Wettelijke bepalingen - Inleiding en contact

Gebruiksvoorwaarden van de website en bescherming van de persoonlijke gegevens

All rights reserved | Communication - Ontwerper van de website : E-net Business