Logo

Agenda met kermissen Gentse Winterfeesten 2018 (De kerstmarkt in Gent)

Gentse Winterfeesten 2018 (De kerstmarkt in Gent)

Gentse Winterfeesten

De kerstmarkt in Gent gaat door van vrijdag 07 december 2018 tot zondag 06 januari 2019. U kunt 2 kortingsbonnen uitprinten.

Gentse Winterfeesten In het kort...

De Kerstmarkt van Gent is sinds 2013 uitgegroeid tot heuse Gente Winterfeesten, en stond direct bij de 2de editie al in de top 3 van beste Kerstmarkten in België, Nederland en Duitsland. Deze bestaat uit een Scandinavisch Kerstdorp met meer dan 130 gezellige kraampjes in houten chalets, prachtig versierd met dennengroen en sneeuw die je doen baden in de sfeer van het Hoge Noorden, terwijl ook de schaatsbaan niet ontbreekt ! Nieuw is ook het Land van W'ijs, vanaf 21/12. Uiteraard zijn er ook kermisattracties, waaronder het reuzerad ! Vergeet niet eerst de kortingsbonnen uit te printen voor u gaat !

Kortingsbon gentse winterfeesten 2018

Geniet van 2 kortingsbonnen voor Gentse Winterfeesten. Ter herinnering, deze bonnen zijn niet geldig op dagen met een verlaagd tarief en niet cumuleerbaar. Klik hier om de kortingsbonnen te printen voor dit evenement. Gentse Winterfeesten is toegankelijk vanaf 07-12-2018 tot 06-01-2019

Uw tofste kermisattracties gentse winterfeesten 2018

De kerstmarkt in Gent groepeert een serie kermisattracties. De leden hieronder respecteren het kwaliteitshandvest kermis-feest.be die te consulteren zijn op deze website. Het zijn aanbevolen kermisattracties

Praktische informatie gentse winterfeesten 2018

Deze bladwijzer herneemt de samenstelling van Gentse Winterfeesten per type kermisattractie (bv. Grote Sensaties, frietkramen, andere draaimolens, ...). Indien wij over de informatie beschikken, tonen wij een gedetailleerde kaart, de openingsuren en andere nuttige informatie.

Samenstelling van Gentse Winterfeesten

Dit is de lijst met de aanwezige kermisattracties per specialiteit.

Kermissuikerwaren
Frietkramen - Smoutebollen

Kortingsbon

Deze website biedt u 2 kortingsbonnen voor De kerstmarkt in Gent

Verstuur een email

Kermis in de kijker


Zoeken


Zoek een evenement of attractie


Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Cookies en privacy

© Copyright 2018 - Kermisfeest - Wettelijke bepalingen - Inleiding en contact

Gebruiksvoorwaarden van de website en bescherming van de persoonlijke gegevens

All rights reserved | Communication - Ontwerper van de website : E-net Business