Logo

Agenda met kermissen Gentse Winterfeesten 2020 (De kerstmarkt in Gent)

Gentse Winterfeesten 2020 (De kerstmarkt in Gent)

Gentse Winterfeesten

De kerstmarkt in Gent gaat door van dinsdag 01 december 2020 tot donderdag 31 december 2020. U kunt 2 kortingsbonnen uitprinten.

Gentse Winterfeesten In het kort...

De Kerstmarkt van Gent is sinds 2013 uitgegroeid tot heuse Gente Winterfeesten, en stond direct bij de 2de editie al in de top 3 van beste Kerstmarkten in België, Nederland en Duitsland. Deze bestaat uit een Scandinavisch Kerstdorp met meer dan 130 gezellige kraampjes in houten chalets, prachtig versierd met dennengroen en sneeuw die je doen baden in de sfeer van het Hoge Noorden, terwijl ook de schaatsbaan niet ontbreekt ! Nieuw is ook het Land van W'ijs, vanaf 21/12. Uiteraard zijn er ook kermisattracties, waaronder het reuzerad ! Vergeet niet eerst de kortingsbonnen uit te printen voor u gaat !

Kortingsbon gentse winterfeesten 2020

Geniet van 2 kortingsbonnen voor Gentse Winterfeesten. Ter herinnering, deze bonnen zijn niet geldig op dagen met een verlaagd tarief en niet cumuleerbaar. Klik hier om de kortingsbonnen te printen voor dit evenement. Gentse Winterfeesten is toegankelijk vanaf 01-12-2020 tot 31-12-2020

Uw tofste kermisattracties gentse winterfeesten 2020

De kerstmarkt in Gent groepeert een serie kermisattracties. De leden hieronder respecteren het kwaliteitshandvest kermis-feest.be die te consulteren zijn op deze website. Het zijn aanbevolen kermisattracties

Praktische informatie gentse winterfeesten 2020

Deze bladwijzer herneemt de samenstelling van Gentse Winterfeesten per type kermisattractie (bv. Grote Sensaties, frietkramen, andere draaimolens, ...). Indien wij over de informatie beschikken, tonen wij een gedetailleerde kaart, de openingsuren en andere nuttige informatie.

Samenstelling van Gentse Winterfeesten

Dit is de lijst met de aanwezige kermisattracties per specialiteit.

Braadworst - Hot dogs
Frietkramen - Smoutebollen

Kortingsbon

Deze website biedt u 2 kortingsbonnen voor De kerstmarkt in Gent

Verstuur een email

Kermis in de kijker


Zoeken


Zoek een evenement of attractie


Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Cookies en privacy

© Copyright 2020 - Kermisfeest - Wettelijke bepalingen - Inleiding en contact

Gebruiksvoorwaarden van de website en bescherming van de persoonlijke gegevens

All rights reserved | Communication - Ontwerper van de website : E-net Business