Logo

Agenda met kermissen Voedingssalon 2019 (Het evenement in Bruxelles)

Voedingssalon 2019 (Het evenement in Bruxelles)

Het evenement in Bruxelles gaat door van zaterdag 19 oktober 2019 tot zondag 27 oktober 2019. U kunt 1 kortingsbon uitprinten.

Voedingssalon In het kort...

Het eerste Voedingssalon van Brussel vond al plaats in 1929, en gaat jaarlijks door in de Heyzel. Met 130.000 bezoekers is het de grootste consumentenbeurs in België en staat volledig in het teken van voeding, met nieuwe producten, handige kooktips maar ook interieurtips. Het Voedingssalon is gelijk aan een 16 dagen durende ontdekkingstocht, en dat van 10 tot 18 uur, met enkele nocturnes. Uiteraard zijn er ook altijd enkele foorkramers aanwezig! Print snel de kortingsbonnen uit voor u gaat !

Kortingsbon voedingssalon 2019

Geniet van 1 kortingsbon voor Voedingssalon. Ter herinnering, deze bonnen zijn niet geldig op dagen met een verlaagd tarief en niet cumuleerbaar. Klik hier om de kortingsbonnen te printen voor dit evenement. Voedingssalon is toegankelijk vanaf 19-10-2019 tot 27-10-2019

Uw tofste kermisattracties voedingssalon 2019

Het evenement in Bruxelles groepeert een serie kermisattracties. De leden hieronder respecteren het kwaliteitshandvest kermis-feest.be die te consulteren zijn op deze website. Het zijn aanbevolen kermisattracties

Praktische informatie voedingssalon 2019

Deze bladwijzer herneemt de samenstelling van Voedingssalon per type kermisattractie (bv. Grote Sensaties, frietkramen, andere draaimolens, ...). Indien wij over de informatie beschikken, tonen wij een gedetailleerde kaart, de openingsuren en andere nuttige informatie.

Samenstelling van Voedingssalon

Dit is de lijst met de aanwezige kermisattracties per specialiteit.

Frietkramen - Smoutebollen

Kortingsbon

Deze website biedt u 1 kortingsbon voor Het evenement in Bruxelles

Verstuur een email

Zoeken


Zoek een evenement of attractie

Herfst 2019


Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Cookies en privacy

© Copyright 2019 - Kermisfeest - Wettelijke bepalingen - Inleiding en contact

Gebruiksvoorwaarden van de website en bescherming van de persoonlijke gegevens

All rights reserved | Communication - Ontwerper van de website : E-net Business