Logo

Agenda met kermissen Winterpret 2020 (De kerstmarkt in Bruxelles)

Winterpret 2020 (De kerstmarkt in Bruxelles)

Winterpret

De kerstmarkt in Bruxelles gaat door van vrijdag 27 november 2020 tot zondag 10 januari 2021. U kunt 1 kortingsbon uitprinten.

Winterpret In het kort...

Winterpret is als evenement de mooiste Belgische referentie geworden in de kerstperiode. Het is de Kerstmarkt van Brussel met een wandelroute van maar liefst 2 km lang doorheen het centrum van de hoofdstad met meeer dan 200 chalets, maar het is veel meer! Winterpret staat ook voor tal van leuke kermisattracties in kerstsfeer zoals het reuzenrad, een overdekte ijspiste, de kerststal en een heus lichtspel op de Grote Markt. Ontdek Brussel in kerststemming, een niet te missen evenement !

Kortingsbon winterpret 2020

Geniet van 1 kortingsbon voor Winterpret. Ter herinnering, deze bonnen zijn niet geldig op dagen met een verlaagd tarief en niet cumuleerbaar. Klik hier om de kortingsbonnen te printen voor dit evenement. Winterpret is toegankelijk vanaf 27-11-2020 tot 10-01-2021

Uw tofste kermisattracties winterpret 2020

De kerstmarkt in Bruxelles groepeert een serie kermisattracties. De leden hieronder respecteren het kwaliteitshandvest kermis-feest.be die te consulteren zijn op deze website. Het zijn aanbevolen kermisattracties

Programma van winterpret 2020

Eens temeer komt Winterpret met een geheel nieuwe editie voor de eindejaarsfeesten. Op het programma, een heuse kerstmarkt met een wandelroute doorheen prachtige chalets met locale producten, decoratie, noem maar op. De Grote Markt zal volledig verlicht zijn, er staat het reuzenrad, een prachtige schaatsbaan, … Het is de kerstmarkt die je niet mag missen! Hieronder vind je informatie over wat Winterpret in Brussel je allemaal te bieden heeft.

Klank- en lichtspel tijdens Winterpret

Afspraak alle dagen van Winterpret op de Grote Markt, om te kunnen genieten van het nieuwe klank- en lichtspel dat tussen 17h30 en 22h30 iedere 30 minuten opnieuw van start gaat.

Enkele activiteiten tijdens Winterpret die je niet mag missen !

Hieronder vind je enkele activiteiten die doorgaan tijdens de kerstperiode in Brussel :

  • De Schaatsbaan. Afspraak op het Muntplein. De schaatsbaan is open van 11h tot 22h. Kindertarief : 5€/h, volwassentarief : 7€/h.
  • Het Reuzenrad. Prachtig zicht vanaf 55 meter hoogte.
  • De Kerstmarkt. Meer dan 200 handelaars in chalets op een parcours van meer dan 2,5km lengte. Zij bieden tal van dingen: gastronomie, decoratie, originele kleding, … Er zijn ook verschillende verwarmde terrasjes voorzien op de wandelroute.
  • ...

 

Praktische informatie winterpret 2020

Deze bladwijzer herneemt de samenstelling van Winterpret per type kermisattractie (bv. Grote Sensaties, frietkramen, andere draaimolens, ...). Indien wij over de informatie beschikken, tonen wij een gedetailleerde kaart, de openingsuren en andere nuttige informatie.

Samenstelling van Winterpret

Dit is de lijst met de aanwezige kermisattracties per specialiteit.

Lunaparken en kansspelen

Kortingsbon

Deze website biedt u 1 kortingsbon voor De kerstmarkt in Bruxelles

Openingsuren

Open van maandag tot en met vrijdag : van 12h tot 22h.
Speciale openingsuren op zaterdag en zondag : van 11h tot 22h.
***
Feestdagen
Woensdag 24 en 31.12: van 12h tot 18h
Donderdag 25.12 en 01.01: van 13h tot 22h.

Verstuur een email

Zoeken


Zoek een evenement of attractie


Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Cookies en privacy

© Copyright 2021 - Kermisfeest - Wettelijke bepalingen - Inleiding en contact

Gebruiksvoorwaarden van de website en bescherming van de persoonlijke gegevens

All rights reserved | Communication - Ontwerper van de website : E-net Business