Logo

Agenda met kermissen Winterfoor 2020 (Het carnaval in Aalst)

Winterfoor 2020 (Het carnaval in Aalst)

Winterfoor

Het carnaval in Aalst gaat door van vrijdag 14 februari 2020 tot zondag 01 maart 2020. U kunt 31 kortingsbonnen uitprinten.

Winterfoor In het kort...

De Winterfoor van Aalst geeft onderdak aan maar liefst 110 foorkramers, en staat 2 weken lang opgesteld rondom het Carnavalsfeest in Aalst. Je vindt er klassiekers zoals draaimolens, lunaparken, eendjes vangen, kramen met allerlei lekkers, maar ook heel opvallende attracties zoals het reuzerad en nog veel meer! Het Carnaval van Aalst zelf staat sinds 2010 op de UNESCO lijst voor immaterieel cultureel erfgoed.

Kortingsbon winterfoor 2020

Geniet van 31 kortingsbonnen voor Winterfoor. Ter herinnering, deze bonnen zijn niet geldig op dagen met een verlaagd tarief en niet cumuleerbaar. Klik hier om de kortingsbonnen te printen voor dit evenement. Winterfoor is toegankelijk vanaf 14-02-2020 tot 01-03-2020

Kortingsbonnen van onze bevoorrechte sponsoren

Uw tofste kermisattracties winterfoor 2020

Het carnaval in Aalst groepeert een serie kermisattracties. De leden hieronder respecteren het kwaliteitshandvest kermis-feest.be die te consulteren zijn op deze website. Het zijn aanbevolen kermisattracties

Onze andere topattracties

Hier zijn de andere topattracties aanwezig op winterfoor 2020 en die respecteren onze inzet charter en kwaliteit.

Programma van winterfoor 2020

Het Carnaval van Aalst is een evenement dat verschillende honderden jaren teruggaat in de tijd. Het ritueel zou al meer dan 600 jaar oud zijn. 

De activiteiten van het Carnaval van Aalst in enkele woorden

Er is de symbolische proclamatie van de Carnavalsprins. Deze wordt 3 dagen lang burgemeester van de stad Aalst. Gedurende enkele dagen dansen vervolgens de Aalsterse Gilles de bezemdans om de boze geesten te verdrijven. Vervolgens is er de ajuinenworp, waarbij snoepgoed verpakt in de vorm van een ajuin naar het volk wordt gegooid en op dinsdag is er de Stoet van de Voil Jeanetten, met verklede jongeren. 

 

Carnaval Aalst

Praktische informatie winterfoor 2020

Deze bladwijzer herneemt de samenstelling van Winterfoor per type kermisattractie (bv. Grote Sensaties, frietkramen, andere draaimolens, ...). Indien wij over de informatie beschikken, tonen wij een gedetailleerde kaart, de openingsuren en andere nuttige informatie.

Samenstelling van Winterfoor

Dit is de lijst met de aanwezige kermisattracties per specialiteit.

Kortingsbon

Deze website biedt u 31 kortingsbonnen voor Het carnaval in Aalst

Verstuur een email

Zoeken


Zoek een evenement of attractie

Herfst 2020


Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Cookies en privacy

© Copyright 2020 - Kermisfeest - Wettelijke bepalingen - Inleiding en contact

Gebruiksvoorwaarden van de website en bescherming van de persoonlijke gegevens

All rights reserved | Communication - Ontwerper van de website : E-net Business