Logo

Agenda met kermissen Carnaval van Nijvel 2019 (Het carnaval in Nivelles)

Carnaval van Nijvel 2019 (Het carnaval in Nivelles)

Carnaval van Nijvel

Het carnaval in Nivelles gaat door van zaterdag 02 maart 2019 tot zondag 17 maart 2019. U kunt 8 kortingsbonnen uitprinten.

Carnaval van Nijvel In het kort...

Een nieuwe editie van het Carnaval van Nijvel zal op Branchon-zondag doorgaan, dat is één week na het Carnaval van Binche. Het is de meest belangrijke carnaval van Waals Brabant, met zo'ns 600 deelnemers in een stoet waaronder Gilles, Boeren en Harlekijnen.

De cavalcade op zondag trekt een groot aantal bezoekers, temeer omdat de meeste wagens en groepen volledig nieuw zijn.

Kortingsbon carnaval van nijvel 2019

Geniet van 8 kortingsbonnen voor Carnaval van Nijvel. Ter herinnering, deze bonnen zijn niet geldig op dagen met een verlaagd tarief en niet cumuleerbaar. Klik hier om de kortingsbonnen te printen voor dit evenement. Carnaval van Nijvel is toegankelijk vanaf 02-03-2019 tot 17-03-2019

Uw tofste kermisattracties carnaval van nijvel 2019

Het carnaval in Nivelles groepeert een serie kermisattracties. De leden hieronder respecteren het kwaliteitshandvest kermis-feest.be die te consulteren zijn op deze website. Het zijn aanbevolen kermisattracties

Programma van carnaval van nijvel 2019

Evenementen

 • Dag aan verminderd tarief (06-03-2019)

  Een verminderd tarief op alle kermisattracties. Op deze dag zijn de kortingsbonnen van Kermis-feest.be niet geldig.

 • Kindercarnaval (09-03-2019)

  Tegen 14h30 vertrekt het kindercarnaval vanaf het oostelijk station. Meerdere groepen zijn er aanwezig, zoals de T'Chapelles, Char Bam Bam, ... Alle kinderen worden verkleed verwacht.

  Tegen 16h00 staat er een kindersvoorstelling op het programma voor kinderen van 2 tot 12 jaar (Waux-Hall - Grote Markt).

 • Carnavalstoet (10-03-2019)

  Afspraak op het ooststation tegen 14h00 om de grote carnavalstoet te ontdekken. De stoet bestaat uit meer dan 20 folkloristische groeten: de Belle Epoque, de Circuswagen, de zotten van de Koning, de Reuzen van Nijvel, het Confettikanon, de Majoretten van Emeraude, ... De stoet trekt onder andere door de Namense Straat, de Fleurs de Lys-laan, het Emile de Lalieux-plein, de Saint-Georges-straat en de Saintes-straat.

  Tegen 16h45 is er een grote voorstelling van de verenigingen van de Gilles, de Boeren, de Harlekijnen en de Clowns in de Waux-Hall. Er doen meer dan 600 Gilles en anderen mee aan deze carnavalstoet in Nijvel.

 • Carnaval van de Scholen en Aclot + vuurwerk (11-03-2019)

  Tegen 14h00 afspraak op de Grote Markt voor het Carnaval van de Scholen. Tegen 19h00 vormen de folkloristische groepen de Aclot-stoet. De avond wordt geanimeerd met een hele reeks activiteiten, waaronder tegen 23h00 het vuurwerk.

 • Raclot en vuurwerk van de foorkramers (12-03-2019)

  Tegen 14h00 vormen de verschillende verenigingen van Nijvel de Raclot. Aan het begin van de avond (tegen20h00) bieden de foorkramers een vuurwerk aan om het einde van de Carnaval van Nijvel in te luiden.

 • Dag aan verminderd tarief (13-03-2019)

  De foorkramers bieden een verminderd tarief. Op deze dag zijn de kortingsbonnen niet geldig.

Praktische informatie carnaval van nijvel 2019

Deze bladwijzer herneemt de samenstelling van Carnaval van Nijvel per type kermisattractie (bv. Grote Sensaties, frietkramen, andere draaimolens, ...). Indien wij over de informatie beschikken, tonen wij een gedetailleerde kaart, de openingsuren en andere nuttige informatie.

Samenstelling van Carnaval van Nijvel

Dit is de lijst met de aanwezige kermisattracties per specialiteit.

Kortingsbon

Deze website biedt u 8 kortingsbonnen voor Het carnaval in Nivelles

Verstuur een email

Zoeken


Zoek een evenement of attractie

Herfst 2019


Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Cookies en privacy

© Copyright 2019 - Kermisfeest - Wettelijke bepalingen - Inleiding en contact

Gebruiksvoorwaarden van de website en bescherming van de persoonlijke gegevens

All rights reserved | Communication - Ontwerper van de website : E-net Business