Logo

Agenda met kermissen Zomerkermis 2020 (De kermis in Sint-Truiden)

Zomerkermis 2020 (De kermis in Sint-Truiden)

Zomerkermis

De kermis in Sint-Truiden gaat door van vrijdag 28 augustus 2020 tot maandag 07 september 2020. U kunt 8 kortingsbonnen uitprinten.

Zomerkermis In het kort...

Eind augustus, begin september staat ieder jaar gedurende een kleine twee weken een grote kermis opgesteld in het centrum van Sint-Truiden, met in totaal een 70-tal attracties. Daaronder tal van grote attracties met echte sensatiemolens, de G-force, een achtbaan, een reuze glijbaan, een spookhuis, … naast de meer ‘traditionele’ attracties voor klein en groot.

Buiten de kermis om zijn er nog verschillende randanimaties, zoals vuurwerk, een fuif, een braderij, party’s en er zijn meerdere dagen met interessante voorwaarden. Voor de andere dagen, zijn er ook kortingsbonnen beschikbaar !

Kortingsbon zomerkermis 2020

Geniet van 8 kortingsbonnen voor Zomerkermis. Ter herinnering, deze bonnen zijn niet geldig op dagen met een verlaagd tarief en niet cumuleerbaar. Klik hier om de kortingsbonnen te printen voor dit evenement. Zomerkermis is toegankelijk vanaf 28-08-2020 tot 07-09-2020

Uw tofste kermisattracties zomerkermis 2020

De kermis in Sint-Truiden groepeert een serie kermisattracties. De leden hieronder respecteren het kwaliteitshandvest kermis-feest.be die te consulteren zijn op deze website. Het zijn aanbevolen kermisattracties

Programma van zomerkermis 2020

De kermis van Sint Truiden opent haar deuren op vrijdag 29 augustus vanaf 17h30. Het is een interessant en sensationeel weekend vol met zoete lekkernijen en de bezoekers kunnen op woensdag 3 september tegen 22h genieten van een groot vuurwerk. De kortingsbonnen zijn geldig op donderdag 4 september. Op vrijdag gaat er een grote braderij door, terwijl de zaterdag wordt afgesloten met een T-dansant. De kermis zelf loopt door tot maandag 8 september, omgedoopt tot  euro-dag waarbij alle foorkramers kleine prijsjes hanteren.

Praktische informatie zomerkermis 2020

Deze bladwijzer herneemt de samenstelling van Zomerkermis per type kermisattractie (bv. Grote Sensaties, frietkramen, andere draaimolens, ...). Indien wij over de informatie beschikken, tonen wij een gedetailleerde kaart, de openingsuren en andere nuttige informatie.

Samenstelling van Zomerkermis

Dit is de lijst met de aanwezige kermisattracties per specialiteit.

Braadworst - Hot dogs
Kermissuikerwaren
Draaimolens
Pret en passie

Kortingsbon

Deze website biedt u 8 kortingsbonnen voor De kermis in Sint-Truiden

Verstuur een email

Zoeken


Zoek een evenement of attractie

Herfst 2020


Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Cookies en privacy

© Copyright 2020 - Kermisfeest - Wettelijke bepalingen - Inleiding en contact

Gebruiksvoorwaarden van de website en bescherming van de persoonlijke gegevens

All rights reserved | Communication - Ontwerper van de website : E-net Business