Logo

Agenda met kermissen Jaarmarktkermis 2019 (De kermis in Wetteren)

Jaarmarktkermis 2019 (De kermis in Wetteren)

Jaarmarktkermis

De kermis in Wetteren gaat door van zaterdag 31 augustus 2019 tot donderdag 05 september 2019. U kunt 1 kortingsbon uitprinten.

Jaarmarktkermis In het kort...

Ieder jaar begin september trekt de kermis naar het centrum van Wetteren. Op dinsdag is er namelijk jaarmarkt en paardenmarkt, en op donderdag is er avondmarkt. Er staan dan bij 70 attracties opgesteld voor klein en groot, waaronder 6 grote attracties. Voor de echte durfals, maar ook botsauto’s voor klein en groot, lunaparken, behendigheidsspelen, draaimolens, trampolinespringen, … En na afloop? Natuurlijk lekker nagenieten met een groot pak friet, smoutebollen, een hamburger, een pizza, een suikerspin en een drankje !

Kortingsbon jaarmarktkermis 2019

Geniet van 1 kortingsbon voor Jaarmarktkermis. Ter herinnering, deze bonnen zijn niet geldig op dagen met een verlaagd tarief en niet cumuleerbaar. Klik hier om de kortingsbonnen te printen voor dit evenement. Jaarmarktkermis is toegankelijk vanaf 31-08-2019 tot 05-09-2019

Uw tofste kermisattracties jaarmarktkermis 2019

De kermis in Wetteren groepeert een serie kermisattracties. De leden hieronder respecteren het kwaliteitshandvest kermis-feest.be die te consulteren zijn op deze website. Het zijn aanbevolen kermisattracties

Praktische informatie jaarmarktkermis 2019

Deze bladwijzer herneemt de samenstelling van Jaarmarktkermis per type kermisattractie (bv. Grote Sensaties, frietkramen, andere draaimolens, ...). Indien wij over de informatie beschikken, tonen wij een gedetailleerde kaart, de openingsuren en andere nuttige informatie.

Samenstelling van Jaarmarktkermis

Dit is de lijst met de aanwezige kermisattracties per specialiteit.

Kortingsbon

Deze website biedt u 1 kortingsbon voor De kermis in Wetteren

Verstuur een email

Zoeken


Zoek een evenement of attractie

Herfst 2019


Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Cookies en privacy

© Copyright 2019 - Kermisfeest - Wettelijke bepalingen - Inleiding en contact

Gebruiksvoorwaarden van de website en bescherming van de persoonlijke gegevens

All rights reserved | Communication - Ontwerper van de website : E-net Business