Logo

Agenda met kermissen Septemberkermis 2020 (De kermis in Aalter)

Septemberkermis 2020 (De kermis in Aalter)

Septemberkermis

De kermis in Aalter gaat door van vrijdag 18 september 2020 tot zondag 27 september 2020. U kunt 1 kortingsbon uitprinten.

Septemberkermis In het kort...

De septemberkermis vindt jaarlijks plaats in de tweede helft van september en staat 9 volle dagen opgesteld in het centrum van Aalter. Er vinden ook altijd tal van andere culturele, feestelijke en sportactiviteiten plaats zoals muziekoptredens, een ommegang rondom de kerk, een eetfestijn door senioren, talrijke kinderanimaties en natuurlijk op woensdag de jaarmarkt met meer dan 100 standhouders! De kermis zelf biedt tal van toffe attracties voor jong en oud, waaronder zelfs het reuzenrad !

Vergeet niet eerst de kortingsbonnen voor de kermis uit te printen !

Kortingsbon septemberkermis 2020

Geniet van 1 kortingsbon voor Septemberkermis. Ter herinnering, deze bonnen zijn niet geldig op dagen met een verlaagd tarief en niet cumuleerbaar. Klik hier om de kortingsbonnen te printen voor dit evenement. Septemberkermis is toegankelijk vanaf 18-09-2020 tot 27-09-2020

Uw tofste kermisattracties septemberkermis 2020

De kermis in Aalter groepeert een serie kermisattracties. De leden hieronder respecteren het kwaliteitshandvest kermis-feest.be die te consulteren zijn op deze website. Het zijn aanbevolen kermisattracties

Programma van septemberkermis 2020

De septemberkermis van Aalster kent al een lange geschiedenis. Het is een feest dat voortspruit uit de belangrijke bedevaart naar de heilige Cornelius onder wiens patroonschap de kerk van Aalter valt. Deze vindt al plaats sinds 1900. Deze bedevaart viel op de naamdag van Cornelius, op 16 september, en de kermis vindt dan ook jaarlijks plaats op de eerste zondag na 16 september. Gedurende de ganse periode kun je het relikwie van de heilige Cornelius bewonderen in de Sint-Corneliuskerk ter ere van het Noveen.

Praktische informatie septemberkermis 2020

Deze bladwijzer herneemt de samenstelling van Septemberkermis per type kermisattractie (bv. Grote Sensaties, frietkramen, andere draaimolens, ...). Indien wij over de informatie beschikken, tonen wij een gedetailleerde kaart, de openingsuren en andere nuttige informatie.

Samenstelling van Septemberkermis

Dit is de lijst met de aanwezige kermisattracties per specialiteit.

Lunaparken en kansspelen

Kortingsbon

Deze website biedt u 1 kortingsbon voor De kermis in Aalter

Verstuur een email

Zoeken


Zoek een evenement of attractie

Herfst 2020


Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Cookies en privacy

© Copyright 2020 - Kermisfeest - Wettelijke bepalingen - Inleiding en contact

Gebruiksvoorwaarden van de website en bescherming van de persoonlijke gegevens

All rights reserved | Communication - Ontwerper van de website : E-net Business