Logo

Agenda met kermissen Lokerse Feesten 2020 (Het festival in Lokeren)

Lokerse Feesten 2020 (Het festival in Lokeren)

Lokerse Feesten

Het festival in Lokeren gaat door van vrijdag 07 augustus 2020 tot zondag 09 augustus 2020. U kunt 2 kortingsbonnen uitprinten.

Lokerse Feesten In het kort...

Al sinds 1975 vindt ieder jaar een niet te missen stadsfestival plaats in Lokeren tijdens de maand augustus, de tiendaagse Lokerse Feesten, met een heerlijk eclectische mix muziek. Verschillende grote namen traden hier al op: Simple Minds, The Cure, Madness, the Sex Pistols, Neil Young, Sineead O’Connor om er maar enkele te noemen. In totaal zakken er zeker een 15.000 bezoekers naar Lokeren, waar uiteraard ook de kermis opgesteld staat. Vergeet niet eerst uw kortingsbonnen uit te printen.

Kortingsbon lokerse feesten 2020

Geniet van 2 kortingsbonnen voor Lokerse Feesten. Ter herinnering, deze bonnen zijn niet geldig op dagen met een verlaagd tarief en niet cumuleerbaar. Klik hier om de kortingsbonnen te printen voor dit evenement. Lokerse Feesten is toegankelijk vanaf 07-08-2020 tot 09-08-2020

Uw tofste kermisattracties lokerse feesten 2020

Het festival in Lokeren groepeert een serie kermisattracties. De leden hieronder respecteren het kwaliteitshandvest kermis-feest.be die te consulteren zijn op deze website. Het zijn aanbevolen kermisattracties

Programma van lokerse feesten 2020

De Lokerse Feesten is een absolute must wat rock klassiekers betreft, met op zijn minst een gevarieerde affiche. Van 1 tot 10 augustus zijn er dagelijks concerten in alle muziekgenres. Als kers op de taart komt Neil Young dit jaar met zijn band Crazy Horse. Deze muzieklegende sluit de avond van 5 augustus af met een maar liefst twee uur durend concert.

Praktische informatie lokerse feesten 2020

Deze bladwijzer herneemt de samenstelling van Lokerse Feesten per type kermisattractie (bv. Grote Sensaties, frietkramen, andere draaimolens, ...). Indien wij over de informatie beschikken, tonen wij een gedetailleerde kaart, de openingsuren en andere nuttige informatie.

Samenstelling van Lokerse Feesten

Dit is de lijst met de aanwezige kermisattracties per specialiteit.

Lunaparken en kansspelen

Kortingsbon

Deze website biedt u 2 kortingsbonnen voor Het festival in Lokeren

Verstuur een email

Zoeken


Zoek een evenement of attractie


Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Cookies en privacy

© Copyright 2021 - Kermisfeest - Wettelijke bepalingen - Inleiding en contact

Gebruiksvoorwaarden van de website en bescherming van de persoonlijke gegevens

All rights reserved | Communication - Ontwerper van de website : E-net Business