Logo

Agenda met kermissen Sinksenfoor 2014 (De kermis in Antwerpen)

Sinksenfoor 2014 (De kermis in Antwerpen)

Sinksenfoor

De kermis in Antwerpen gaat door van zaterdag 07 juni 2014 tot zondag 13 juli 2014. U kunt 36 kortingsbonnen uitprinten.

Sinksenfoor In het kort...

De Sinksefoor van Antwerpen biedt niet minder dan 150 verschillende kermisattracties en trek ieder jaar duizenden bezoekers. Het is één van de belangrijkste kermissen van Vlaanderen.

Kortingsbon sinksenfoor 2014

Geniet van 36 kortingsbonnen voor Sinksenfoor. Ter herinnering, deze bonnen zijn niet geldig op dagen met een verlaagd tarief en niet cumuleerbaar. Klik hier om de kortingsbonnen te printen voor dit evenement. Sinksenfoor is toegankelijk vanaf 07-06-2014 tot 13-07-2014

Kortingsbonnen van onze bevoorrechte sponsoren

Programma van sinksenfoor 2014

De Sinksenfoor heeft haar naam te danken aan het Sinksenfeest, beter bekend als Pinksteren. Deze kermis maakt deel uit van de grote kermissen in België, en vindt haar oorsprong in de Antwerpse Jaarmarkt die sedert de 13de eeuw rondom Pinksteren plaatsvond. De Sinksenfoor is al dikwijls verhuisd, van de Sint-Walburgiskerk via de Leien naar het Zuid. De editie van 2014 zal voor de laatste keer plaatsvinden op het Zuid, vanaf 2015 verhuist ze opnieuw en wel naar het rangeerstation Spoor Oost in Borgerhout.

Praktische informatie sinksenfoor 2014

Deze bladwijzer herneemt de samenstelling van Sinksenfoor per type kermisattractie (bv. Grote Sensaties, frietkramen, andere draaimolens, ...). Indien wij over de informatie beschikken, tonen wij een gedetailleerde kaart, de openingsuren en andere nuttige informatie.

Verstuur een email

Kermis in de kijker


Zoeken


Zoek een evenement of attractie


Deze website gebruikt cookies. Voor meer informatie - Klik hier

© Copyright 2014 - Kermisfeest - Wettelijke bepalingen - Inleiding en contact

All rights reserved | Communication - Ontwerper van de website : E-net Business